Skip to main content

Pobjednik posljednje sezone “Zvezda Granda”, Mahir Mulalić, osvojio je srca publike još tokom takmičenja, a pored sjajnog vokala neminovna je i njegova mirna energija.

Yard sale-Prodaja namjestaja i bijele tehnike

Iako je za kratko vrijeme doživio enormnu popularnost, slava mu nije udarila u glavu, a sada kada su se emocije od finala napokon slegle pobjednik je po prvi put otvoreno za Grand.online govorio o svojim očekivanjima na početku takmičenja.

Mahir Mulalić – Marija je najbolji mentor

– Po prvi put ću najiskrenije da kažem, ja sam se u takmičenje prijavio sa ciljem da uđem u finale pa šta se desi. Uvijek sam bio svjestan toga koliko vrijedim i da treba da učim i ispostavilo se da je Marija bila najbolja u tome– otvoreno je rekao pjevač gostujući u emisiji “Praktična žena”.

mahir mulalić - ostvario svoje dječačke snove
Mahir Mulalić – Ostvario svoje dječačke snove

Nakon pobjede uslijedio je i čuveni pobednički koncert u njegovom rodnom gradu-Gračanici koji je za njega bio ostvarenje snova.

– Kao klinac sam išao na koncerte poznatih pjevača i stalno sam zamišljao kako bi bilo da jednog dana i ja tako izađem i pjevam, i desio se i taj trenutak- ispričao je Mahir za naš portal.