Pjevačica Maja Marijana iznenadila je kolege kada je uplovila u vezu sa 15 godina mlađim košarkašem Nenadom. Ipak, sada je otkrila da je ovoj vezi došao kraj.

Koje Kafane Beograd Su Najpoznatije?

– Moj ljubavni život ne postoji trenutno, tako da nema šta da se polemiše više oko toga. Tako je u životu, čas si tu, čas nisi. U vezu svi ulazimo sa mišlju da će trajati, ali jednostavno na tom putu neko raste, neko ne raste, a najljepše je kad zajedno rastu. To vam je kao voz. Neko vam je kazna, neko nagrada – kaže popularna pjevačica čime je stavila tačku na spekulacije o raskidu sa 15 godina mlađim košarkašem.

Maja Marijana – Da li je uspjela da preboli?

– Da li sam uspjela ili nisam uspjela da prebolim, to ću da zadržim za sebe. Trenutno sam došla bez maske – kaže zagonetno Maja za “Kurir“.

View this post on Instagram

A post shared by Maja Marijana Official (@majamarijanaofficial)

maja marijana - da li je preboljela ili ne?
Maja Marijana – Da li je preboljela ili ne?

Pjevačica se u intervjuu osvrnula i na svoju karijeru.

– Moji hitovi su kvalitetni i još uvijek živi. Mnogo sam sretna što se i danas to sluša. A zašto, jer je to kvalitet, a ono što vrijedi ostaje. Ne znam da li će se ova današnja muzika slušati i za 30 godina, šta je hit vidjećemo za 10 godina – kaže Maja Marijana.

– Meni se lično Senida dopada, dopada mi se kako zvuči. Ja nemam šta da se prilagođavam, zato i postoje trendovi da bi sve bilo raznovrsno, zamisli kada bismo svi bili isti na šta bi to ličilo – kaže Maja.

maja marijana - bio mi je dobar drug
Maja Marijana – Bio mi je dobar drug

Svoje kćerke drži daleko od očiju javnosti, a kako kaže ni one same ne vole da se eksponiraju.

– Ne skitaju da bi bile viđene. Ja sam njima stalno pričala da to što sam ja cirkuzant ne znači da moraju i one da budu. Toliko divnih poslova ima na ovom svijetu, a meni je žao što ja nisam završila neku školu, ali jednostavno nisam stigla. Kažem djeci da se školuju, da budu normalne, da ne biraju poslove gdje će žena biti omalovažavana.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.