Skip to main content

Pjevačica Maja Marijana iznenadila je kolege kada je uplovila u vezu sa 15 godina mlađim košarkašem Nenadom. Ipak, sada je otkrila da je ovoj vezi došao kraj.

Koje Kafane Beograd Su Najpoznatije?

– Moj ljubavni život ne postoji trenutno, tako da nema šta da se polemiše više oko toga. Tako je u životu, čas si tu, čas nisi. U vezu svi ulazimo sa mišlju da će trajati, ali jednostavno na tom putu neko raste, neko ne raste, a najljepše je kad zajedno rastu. To vam je kao voz. Neko vam je kazna, neko nagrada – kaže popularna pjevačica čime je stavila tačku na spekulacije o raskidu sa 15 godina mlađim košarkašem.

Maja Marijana – Da li je uspjela da preboli?

– Da li sam uspjela ili nisam uspjela da prebolim, to ću da zadržim za sebe. Trenutno sam došla bez maske – kaže zagonetno Maja za “Kurir“.

View this post on Instagram

A post shared by Maja Marijana Official (@majamarijanaofficial)

maja marijana - da li je preboljela ili ne?
Maja Marijana – Da li je preboljela ili ne?

Pjevačica se u intervjuu osvrnula i na svoju karijeru.

– Moji hitovi su kvalitetni i još uvijek živi. Mnogo sam sretna što se i danas to sluša. A zašto, jer je to kvalitet, a ono što vrijedi ostaje. Ne znam da li će se ova današnja muzika slušati i za 30 godina, šta je hit vidjećemo za 10 godina – kaže Maja Marijana.

– Meni se lično Senida dopada, dopada mi se kako zvuči. Ja nemam šta da se prilagođavam, zato i postoje trendovi da bi sve bilo raznovrsno, zamisli kada bismo svi bili isti na šta bi to ličilo – kaže Maja.

maja marijana - bio mi je dobar drug
Maja Marijana – Bio mi je dobar drug

Svoje kćerke drži daleko od očiju javnosti, a kako kaže ni one same ne vole da se eksponiraju.

– Ne skitaju da bi bile viđene. Ja sam njima stalno pričala da to što sam ja cirkuzant ne znači da moraju i one da budu. Toliko divnih poslova ima na ovom svijetu, a meni je žao što ja nisam završila neku školu, ali jednostavno nisam stigla. Kažem djeci da se školuju, da budu normalne, da ne biraju poslove gdje će žena biti omalovažavana.