Skip to main content

Kćerka pokojnog pjevača Džeja Ramadanovskog, Marija, odavno je napustila posao za koji se školovala, te je poziciju vlasuljara u pozorištu zamijenila pjevačkom karijerom.

Marija trenutno bira saradnike

Talenat za muziku primijetio je i njen otac i to davnih dana, a po njegovoj želji i savjetu, ona je počela sa pripremama za svoju prvu pjesmu – Trenutno radim na pesmi, biram saradnike, ali to još nije za javnost. Ne znam još ništa kad će izaći. Ono što mogu da kažem jeste da će biti u modernijem fazonu, to je komercijala i to ljudi traže, a i generalno više volim da pevam taj pop-folk fazon. Bogu hvala, mogu sve da pevam, tako da to nije problem– rekla je Marija za ”Kurir”.

Marija & Džej

Koja Je Najbolja Turistička Agencija Na Balkanu?

Iako joj je tokom života otac Džej nudio duet, i nagovarao je da krene njegovim stopama, Mariju je nesigurnost sprečavala, a sada kada njega nema, podrška stiže od pjevača Saše Matića

marija ramadanovski
Marija Ramadanovski

– Moj drug Džej mi nikada nije pričao da njegova ćerka želi da se bavi profesionalno pevanjem. Ja sam čuo da je nasledila talenat od svog oca i da jako voli da peva. Ja ću biti prvi tu za nju, ako joj bude bila potrebna bilo kakva pomoć, i finansijska, ali i oko izbora pesama, muzike, šta god joj bude trebalo, meni može da se javi uvek– rekao je Saša i napomenuo da ga raduje što se Marija odlučila na taj korak.