Marija Ramadanovski kćerka prerano preminulog pjevača Džeja polako kreće očevim stopama

Marija Ramadanovski je prije par mjeseci objavila pjesmu posvećenu ocu “Od kad nisi ti kraj mene”

Ljeto u Tuzlanskom Kantonu: 10 destinacija za posjetiti

Džej Ramadanovski ostavio je neizbrisiv trag u našoj muzici, a njegovi hitovi ustisnuti su duboko u našoj diskografiji i sigurno će ih slušati mnoge generacije koja dolaze.

Osim muzike, on je važio i za velikog čovjeka koji je uživao poštovanje gotovo svih kolega sa estrade, a njegova porodica i dalje ne može da se pomiri sa gubitkom voljenog oca i supruga.

Svoju ljubav prema muzici prenio je i na svoju kćerku Mariju koja iako se nekoliko godina bavila poslom za koji se školovala, odlučila da krene očevim stopama.

– Radila sam četiri godine kao scenski masker i vlasuljar. Nakon volonterskog rada u Narodnom pozorištu, radila sam na nekoliko poznatih serija i nije bio lak posao, ali muzika je moja najveća ljubav i to je ipak preovladalo- priznaje pjevačica.

marija ramadanovski
Marija Ramadanovski snima album sa očevim pjesmama

S obzirom da je odlučila da posluša svoje srce i krene putem muzike, mnogi spekulišu da će upravo ona Marija Ramadanovski snimiti i album sa Džejevim hitovima u svom izvođenju, što se njoj čini kao lijepa ideja.

– Kada bih dobila dozvole, što da ne, mada to su pjesme koje ne treba dirati. Iako sam ja njegova kćerka mislim da to niko ne može da izvede i otpjeva kao on i da to treba da se čuva tako kako jeste skrojeno i ne treba čačkati- iskrena je Marija Ramadanovski.

Nedavno je objavila pjesmu pod nazivom “Od kad nisi ti kraj mene” posvećenu upravo svom ocu koja je izazvala lavinu emocija kod slušalaca.

– To je posveta mom ocu i nadam se da ću nastaviti dalje da radim, ako bih bila bar jednu trećinu svog oca bila ih presretna. Ne očekujem previše iako je on moj otac, ona je neka druga priča- kaže Marija Ramadanovski.