Skip to main content

Pjevačica Merima Njegomir preminula je u 69. godini nakon kraće bolesti.

Koliko često treba vježbati ?

Merima Njegomir – Bila je jedan od najboljih interpretatora na Balkanu

Iza sebe je ostavila četvoro djece, kćerke Jelenu, Milicu i Ljubicu i sina Marka, kao i četvoro unučadi, ali i brojne hitove po kojima ćemo je pamtiti.

Snimila je više od 25 albuma i otpjevala neke od bezvremenskih hitova kao što su „Ivanova korita“, „Ruzmarin“, „Zbog tebe“ i mnoge druge.

merima njegomir i grupa legende
Merima Njegomir i Grupa Legende

Prijatelji, kolege i porodica već se opraštaju od Merime na društvenim mrežama.

Podsjećanja radi, prije samo 24 sata izašla je posljednja Merimina pjesma u saradnji sa grupom ”Legende” koju su momci dugo najavljivali uz poruku Merimi da se što prije oporavi.

Mi ćemo se od Merime oprostiti sa porukom sa zida Muharema Serbezovskog, koji je napisao:

  • Danas je ovaj Svet napustila MERIMA NIEGOMIR. Sa posebnim epitetom želim naglasiti da se radi o izuzetnoj interpretatorki. Njena širina poznavanja stilova je bila nenadmašna. Lakoća pevanja je bio njen manir. Osećaj za više vrsta muzike joj je bio impozantan.
  • U našim prostorima, kada je muzički kvalitet u pitanju, ženski vokali su bile puno niže rangirane jer ih je manje u odnosu na muški kvalitet. MERIMA NJEGOMIR JE IMALA ZA PET ŽENA KVALITET PEVANJA.
  • Gazila je sigurno u sve Muzičke pore. Možete da zamislite kakvog velikana i pevačkog formata smo izgubili.
  • Molim Svevišnjeg da joj otvori vrata Raja a Njenoj porodici i prijateljima da Da strpljenja i ponosa -napisao je Muharem Serbezovski.