Skip to main content

Neki bi rekli da Aleksandar Milić Mili, jedan od omiljenih članova žirija “Zvezda Granda”, kompozitor i frontmen grupe “Miligram”, vješto od očiju javnosti čuva svoju mlađanu suprugu Ninu i zaista su rijetki momenti kad objavi zajedničku fotografiju. 

Yard sale-Prodaja namjestaja i bijele tehnike

Mili ponosan na suprugu

Međutim, danas je riješio da pokaže kakvu ljepoticu ima kraj sebe punih 17 godina. 

– Moje sve – napisao je ponosno u opisu fotografije na kojoj njegova Nina vješto pozira i tako pokupila komplimente da je prava ljepotica, pa i zaradila više lajkova nego uobičajene Milijeve objave.  

mili ne ekponira ninu previše u javnosti
Kako je Mili zaprosio Ninu

Inače, oni imaju dvoje djece, kćerku Miu i sina Markusa, veoma su posvećeni roditelji i često ističu da su im nasljednici na prvom mjestu.

U jednom od intervjua otkrio je da su se upoznali 2004. godine i to zahvaljujući zajedničkom društvu. Nina je tada studirala u Italiji, a slučajni dolazak u njegov studio promijenio im je život.

– Ja sam se družio sa Ninim prijateljicama, često smo izlazili i jedno godinu dana je trajalo to druženje. Čak sam i jednoj njenoj prijatelji radio neku pjesmu. NIna je za to vreme bila u Italiji, gdje je studirala, i kad je prvi put došla kod mene u studio, samo sam njenoj prijateljici rekao “Gledaj, kako god, ali slijedeći put kad ona dođe obavezno mi javi” – ispričao je svojevremeno Mili i otkrio da je Nina tada bila u vezi.

 Ja sam joj rekao “Super, sad tu vezu da prekineš i od sutra krećemo ti i ja” (smeh). Sve se naglo desilo, ali izgleda da je trebalo tako – dodao je.

kako je mili zaprosio ninu
Kako je Mili zaprosio Ninu

Nakon samo šest mjeseci veze Mili je odlučio da zaprosi lijepu Ninu i to na nesvakidašnji način. Iako nije pretjerano romantičan, za vjeridbu se potrudio da bude i osmislio je da do najsitnijih detalja.

– Otišli smo u šoping, ali tako što sam samo sebi kupovao, šta god da je ona odabrala rekao sam da joj ne stoji. Uveče smo imali večeru u čuvenom restoranu “Gril”, ja sam obukao sve što sam kupio, odjelo, kravatu, a ona je poludjela jer nije znala šta da obuče. U stvari, ja sam mjesec dana prije toga naručio prsten, haljinu, ogrlicu, sve za to veče je već bilo spremno. Čak sam joj porubljivao haljinu po njenoj mjeri, a da nije znala– ispričao je svojevremeno i otkrio kako je vjeridba bila pravo iznenađenje za Ninu. 

– Preko prijatelja sam dobio najbolji sto, imali smo nevjerovatnu večeru. Kada je došao taj momenat ja sam počeo da se znojim. U jednom trenutku sam kleknuo na koljena i zaprosio. Sjećam se da je briznula u plač, a cjeli restaran se okrenuo i počeo da aplaudira. Petnaest minuta sam čekao njen odgovor – s osmjehom se prisjetio čuveni kompozitor.

kako je mili zaprosio ninu
Kako je Mili zaprosio Ninu