Skip to main content

Pjevačica Milica Pavlović ovih dana u žiži je javnosti zbog novog albuma “Posesivna”, koji je naišao na odličan prijem kod publike.

Najbolji telefoni do 200 evra

Milica i Aca – “Kidaš me” više ne postoji?

Čestitke stižu sa svih strana – kako od fanova, tako i od kolega, međutim kolega i nekada dobar prijatelj Aca Lukas nije joj čestitao na albumu.

Oni su, podsjetimo, prije nekoliko godina snimili spot za duetsku pjesmu “Kidaš me”, koji se već neko vrijeme ne može gledati na Jutjubu, a sada je otkriveno i zbog čega.

– Sigurna sam da mi Aca Lukas neće ni čestitati na albumu. On je neko sa kim ja imam prelijepe uspomene. I opet kažem, ne znam šta donosi dan a šta noć, ali u ovom momentu mi nismo prijatelji – kazala je Milica.

– Pjesmu sam skinula sa kanala iz principa, lično ja. Ima tu svašta nečeg okolo, nisam morala da skinem, ali sam je skinula – dodala je za “Espreso” pjevačica, dok je pomenuti spot, podsjetimo, imao milionske preglede na Youtube kanalu.

Lukas je, inače, podnio tužbu protiv “Granda” zbog toga što su, kako on tvrdi, neovlašćeno naplaćivali zaradu od njegovog dueta “Kidaš me”. Lukas smatra da “Grand” nije imao prava da prisvoji novac od zarade od pregleda na Youtubu i drugih striming platformi, a sporna su i izvođačka prava koja su registrovana u agenciji “Organizacija za kolektivno ostvarivanje prava interpretatora” (PI), pisao je prošlog mjeseca “Kurir”.

milica i aca  - nekada se pričalo da tu ima nešto više i od pjesme
Milica i Aca – “Kidaš me” više ne postoji?

Na osnovu toga Lukas smatra da je oštećen za iznos od 100.000 eura i toliko i potražuje od “Granda” u sudskom postupku. Milica tad nije odgovorila na pitanje zašto je uklonjen spot za pjesmu “Kidaš me” sa Youtube kanala “Grand produkcije” i da li je razlog to što je Lukas podnio tužbu protiv njih. Već neko vrijeme kruži priča i da je “Grand” tužio Milicu Pavlović, navodno zbog toga što je ona sebe prijavila kao vlasnika izvođačkog prava dueta “Kidaš me”, ali iz pres-službe ove izdavačke kuće to su demantovali prenosi Ekskluziva.ba

– Apsolutna je neistina da je “Grand produkcija” ikada uputila ikakvu zamjerku, a kamoli tužbu protiv Milice Pavlović ili njene karijere, na koju smo veoma ponosni, budući da je potekla u “Zvezdama Granda”. Milica je svakodnevni i rado viđen gost u svim našim emisijama i u produkciju uopšte, a naša saradnja je, na obostrano zadovoljstvo, više nego sjajna – navodilo se u saopštenju “Granda”.

Iskreno mi smo pjesmu “Kidaš me” pronašli na par YT kanala a audio i na kanalu Ace Lukasa, a evo šta je Milica rekla za Espreso o slučaju “Milica i Aca” …

Milica i Aca – Kidaš me više ne postoji?

Ovim povodom i menadžer Saša Mirković se oglasio:

– Nemam pojma o čemu pričate, ne znam ni ko je Milica Pavlović. Vjerujte mi da ne poznajem osobu, ne znam o kome pričate –  počeo je Mirković za „24sedam“ pa potom otkrio zbog čega je došlo do problema kada je riječ o duetu Milice i Ace.

– Što se tiče dueta „Kidaš me“, njega je izdala Grand produkcija, koja na to nema pravo. Milica ga je okačila na svoj „kanal“, ali taj kanal pripada njima. Lukas i mi kao njegova matična produkcija, „Hype“ produkcija, nikada se nismo sa tim usaglasili. Podnijeli smo zato tužbu protiv Grand produkcije, u sporu smo sa njima, i oko 10 miliona eura, a ne samo oko te jedne pjesme.

Nije ona uklonila pjesmu već je pjesma „strajkovana“ od strane produkcije Ace Lukasa i pjesmu je uklonio YouTube. Na osnovu toga su uzeli ogorman novac, a niko nije Lukasu isplatio ni dinar. Da li to znači prijateljstvo? Da vas neko koristi i uzima vam novac i na osnovu vaše popularnost stiče svoju popularnost?! U najmanju ruku to nije prijateljski, da ne kažem da je bezobrazno. Nisam se bavio Milicom, ne znam personu, štitim samo Acine i svoje interese i svoje produkcijske kuće – kaže Saša za „24sedam“ i dodaje:

 – Vjerovatno je Aleksandar njoj htio da učini, međutim, on u tom trenutku nije imao sposoban menadžerski tim koji će da misli o njegovim interesima – priča Saša koji nije zastupao Lukasa u trenutku kada je pjesma objavljena.

milica i aca milica i aca Milica i Aca – “Kidaš me” više ne postoji?