Skip to main content

Prije više od godinu dana publika je saznala da su mlada muzička zvijezda Milica Pavlović i jedan od najpopularnijih pjevača u regionu, Saša Matić snimili duetsku pjesmu, ali su na njeno objavljivanje morali malo i da sačekaju zbog kompletne situacije koju je izazvao kovid.

Yard sale-Prodaja namjestaja i bijele tehnike

Duetsku pjesmu “Oko Moje” je napisao Miloš Roganović, a Pavlovićeva i Matić su snimili i visokobudžetnu ekranizaciju kako bi publici upotpunili utisak kada je emocija koju ova numera nosi u pitanju. Pjesma je danas ugledala svjetlost dana i ako je suditi po prvim komentarima publike neminovno je da će postati zaista veliki hit. Milica kaže da je bila veoma nestrpljiva da pjesmu “Oko Moje” predstavi fanovima.

Saša Matić i Milica Pavlović – Dobitna kombinacija

– Kada sam prvi put pula čula pjesmu “Oko Moje”, znala sam da je to numera koju mogu da snimim samo u duetu sa Saletom. Veoma sam ponosna na ovu pjesmu, kao i saradnju sa Saletom, budući da je on jedan od mojih omiljenih pjevača i da obožavam emociju koju nosi sa sobom. Iskreno, trenutno sam presretna što je ova pjesma konačno objavljena jer je bilo zaista teško čuvati je godinu i po dana daleko od publike. Ja sve radim od srca i stvarno sam presretna što naši fanovi konačno mogu da uživaju u ovoj pjesmi – rekla je Milica za Grand.online

saša matić i milica todorović - dobitna kombinacija
Saša Matić i Milica Todorović – Dobitna kombinacija

Sale ističe da su njih dvoje neočekivan spoj, što samo daje na težini njihovoj duetskoj pjesmi.

– Milica i ja smo pomalo neočekivan spoj, što je samo dalo dodatnu snagu pjesmi “Oko Moje”. Kada sam čuo prve taktove ove pjesme, znao sam da ću je snimiti sa Milicom i zaista vjerujem da će publika prepoznati emociju koju nosi ova numera. Mi smo zbog čitave situacije oko korone nekoliko puta odlagali njeno objavljivanje, ali moram da priznam da je očigledno sada pravi momenat i da sam siguran da će publika obožavati ovaj duet – kaže Sale.