Čuveni hit koji izvode Milica Todorović i Mc Yanko “Ti moje zlato” broji skoro 160 miliona pregleda na platformi You Tube, a iako je prošlo skoro osam godina od objavljivanja i dalje se smatra jednim od najslušanijih pjesama.

Koliko često treba vježbati ?

Milica Todorović & Mc Yanko – Moje zlato

Mnogi smatraju da je upravo ova numera dala “vjetar u leđa” karijeri Milice Todorović, a muzičar je nedavno ispričao kako je njegova supruga zapravo kumovala ovoj saradnji.

– Mene je žena forsirala da ostvarim saradnju sa Milicom, a ja stvarno nisam znao ko je ona. Zadesilo se da je ona pjevala u Beču, i na insistiranje moje supruge, pozvao sam menadžera koji nas je upoznao i ispalo je sjajno– otkrio je on svojevremeno.

milica todorović & mc yanko imali uspješnu saradnju
Milica Todorović & MC Yanko imali uspješnu saradnju

Ipak, nije sve išlo glatko kada je u pitanju ovaj projekat. Pravi “rat”je nastao kada je nakon izlaska pjesme Nenad Aleksić Sha ostao uvrijeđen i povrijeđen zato što nije potpisan kao neko ko je učestvovao na pisanju teksta.

Ipak, Mc Yanko tvrdi kako je on svoj dio novca za odrađen posao dobio, ali prijateljstvo nije prebrodilo ovaj sukob.

– On me je prozvao kako nije dobio ni dinara. Naravno da je plaćeno, ja sam njega počastio tu je sve “crno na belo”. Mi se znamo baš dugo, sve je krenulo od pjesme “Afterparty” i tu je krenula saradnja i družili smo se i sarađivali, on je meni rekao da smo braća, da ne treba ništa da platim, ali ja nisam to želio da prihvatim. Poslao sam mu sumu na konto što je radio dio teksta– objasnio je muzičar u emisiji “Grand Magazin“.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.