Skip to main content

Pjevačica Milica Todorović poslije nekoliko mjeseci, ostavila je bivšeg manekena Lazara Granića, a šok detalji njihovog odnosa isplivali su u javnost.

Naime, kako izvor otkriva, njih dvoje su se poklopili na prvu i prva dva mjeseca je funkcionisalo sve savršeno.

milica todorovic nnk snimanje 04102023 foto munja 38 ok 1

– Milica i Lazar su se na prvu loptu dopali jedno drugom, tako da su odmah i otpočeli romansu. U prva dva mjeseca je među njima vladala strast, pa su razlike koje postoje bile u sjenci. Vremenom je Milici sve više počelo da smeta to što je Lazar umnogome nezreliji od nje, ali nije željela da ga pritiska i mijenja već je pustila vrijeme u nadi da će se on spontano mijenjati – navodi izvor.

milica todorovic nnk snimanje 04102023 foto filip 2 ok

Milica se, ipak ohladila, i sve teže joj je padala veza sa Lazarom, te shvatila da nemaju ista interesovanja.

– Postajalo joj je sve teže da prešuti to što joj smeta. U njemu nije prepoznala nikakvu ozbiljnost niti želju da grade ozbiljniju budućnost. Lazar je želio da izlaze, da se provode, putuju i zezaju, a ona je odavno u fazi kada joj treba sklad, mir i parter sa kojim će imati želju da osnuje porodicu. Kod njega to nije osjetila, a posljednje nedjelje bile su joj nepodnošljive. Smetalo joj je kada je zagrli i poljubi, te je počela sve ređe da se viđa sa njim. Umjesto da sa njom razgovara o odnosu, nastavio je da se ponaša klinac. Tada je pukla, našla se sa njim i ostavila ga. I dalje se prate na društvenim mrežama, ali je definitivno kraj – otkrio je izvor za Alo.

milica todorovic

Nakon što su okončali vezu, njih dvoje su se dogovorili da ostanu prijatelji.

– Dogovorili su se da ostanu drugari, ali ni u jednom smislu više nije mogla da izdrži sa njim iako se trudila da ima razumijevanja za sve. Njemu je raskid pao znatno teže nego njoj budući da se Milica dugo pripremala kako i na koji način da izađe iz emotivnog odnosa – zaključuje izvor.

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,

Autor: A.M./Grand.online