Skip to main content

Stoja postala “Milioner”

Poslije godinu dana diskografske pauze, pjevačica Stoja je obradovala svoju publiku novim singlom “Milioner”.

Najplaćeniji IT poslovi TOP 5

U pitanju je pjesma „Milioner“ za koji svi nakon prvog slušanja već kažu da je hit 100%

Zanimljivo  je i to što je presudnu ulogu u cijelom procesu i nastanka i snimanja, i pjesme i spota odigrao dugogodišnji Stojin saradnik njen menadžer Jasmin Toni Lehmann.

  • Lako je raditi kada oko sebe imaš ekipu koja te razumije i koja zna šta ti treba. Toni je da budem iskrena „uradio sve“ i našao pjesmu, angažovao studio, okupio ekipu, spremio sve za spot … moje je bilo samo da radim ono što najbolje znam, pjevam i u video spotu lijepo izgledam – priznala nam je kroz osmijeh Stoja.
milioner toni i stoja
Toni i Stoja – Dugogodišnja poslovna i prijateljska saradnja

Inače iza ove uspješne poslovno prijateljske saradnje su godine rada i stotine odeđenih koncerata, a i Toni nam je otkrio kako je počela saradnja na ovoj pjesmi:

  • Kada mi je Mehdi (autor kompozicije) prvi put predstavio pjesmu, znao sam da ovakvu pjesmu samo Stoja „može da iznese“. I sada kada pogledam i poslušam sve, kada su pjesma i spot predstavljeni publici, vidim da sam bio totalno u pravu jer Stoja je institucija, kako se kaže, a „institucija“ ne pravi, ona se rađa.
milioner - stoja
Milioner - Stoja zahvaljujući Toniju postala „Milioner“ (V1DEO)

„Bravo kraljice“, „Jedva čekamo“, „Ovo gori“, „Legendno naša“, „Kakav hit“ – samo su neki od komentara ispod teaser videa na Stojinom Instagram nalogu, a možemo da zamislimo kakvi će biti tek sada kada pogledaju cijeli spot.

milioner
Milioner - Stoja zahvaljujući Toniju postala „Milioner“ (V1DEO)

Uživajte u spotu za pjesmu Milioner za koju su inače tekst potpisuju Mahdi, Dado Polumenta i Variola, muziku je uradio Mahdi a aranžman su radili Denik i Mahdi. Spot pun raskoši i luksuza djelo je ekipe Royal Films …