Skip to main content

Čuveni hit “Jutro je” koji pjeva Nada Topčagić, vratio se na velika vrata kada se  Zlatan Ibrahimović pojavio na prestižnoj italijanskoj muzičkoj manifestaciji Sanremo uz melodiju pomenute pjesme.

Zlatan Ibrahimović na festivalu San Remo

Malo je reći da je Nada Topčagić oduševljena, a ovih dana pokrenule su se i priče da je fudbaler pozvao da dođe u goste kod njega.

Nada Topčagić – To pišu mediji

– To pišu mediji. Koliko je verovati medijima. Ovog puta se ne bih oglašavala i ne verujem da je to stvarno. Ja i da se sretnem sad sa Ibrahimovićem, ne znam kako bih se ponašala. To bi mi bilo strašno – rekla je Nada.

nada sa zlatanovim dresom
Nada sa Zlatanovim dresom

Pjesma je nastala prije više od trideset godina, i mada njena popularnost ne jenjava s godinama, Nada smatra da je gest proslavljenog fudbalera, najveća nagrada u njenoj karijeri.

– Ja sam vlasnica ovog čuvenog hita, ali on je ujedinio celu Jugoslaviju. To što je on uradio, to niko nije uradio – rekla je ona i dodala  da ne zna kako bi reagovala kada bi je Zlatan zaista pozvao.

Balašević U Svom Posljednjem Intervjuu – “Olja I Ja Smo Sudbinski Vezani”

Ja bih se odazvala. Ne znam, samo kada bi rekao: “Nado, ovde Zlatan Ibrahimović”, zanemela bih, možda bih spustila slušalicu. Ne znam kako bih se snašla. Ozbiljno vam kažem. Znate li vi ko je Zlatan Ibrahimović? Da je to Mesi, da je Ronaldo, ne bi to imalo nekog odjeka. Ali ovo je on, toliko je omiljen, toliko ga svi vole da to nije normalno. Za mene je on najbolji fudbaler – istakla je ona za Grand.Online portal.