Skip to main content

Prva asocijacija na Beograd mladima je noćni život i splavovi. Grad sam po sebi ima posebnu energiju koju bilo ko mora osjetiti. Bez obzira da li imate 20 godina ili 40, niko ne ostaje ravnodušan na ovaj grad.

Kroz godine Splavovi Beograd postali su jedna od najpopularnijih destinacija i u neku ruku kultna znamenitost koju svi posjećuju. Posebno u vrućim ljetnim noćima ovo je broj jedan destinacija za noćni provod.

Sigurno se pitate šta čini posebnim splavove ? Beogradski splavovi se nalaze na rijeci Savi i protežu se sve do mosta na Adi i dalje. Savršeni su za ljetne izlaske zbog otvorenog prostora koji je smješten na rijeci. Pod otvorenim nebom možete se zabavljati sve do zore uz najpopularniju muziku.

Ukoliko ne volite velike gužve a i dalje želite izaći ne morate se brinuti jer postoje klubovi na rijeci koji vam nude mogućnost rezervacije separea samo za vas i vaše društvo.

najbolji noćni život na balkanu omogućavaju splavovi beograd

Koja muzika se pušta na splavovima ?

Na spomen beogradskog noćnog života često se veže domaća muzika i kako nema kluba na rijeci koji puštaju stranu, opušteniju i laganiju muziku. No, to je samo mit. Popularni beogradski klubovi na rijeci nude raznovrsan izbor muzike. Naravno, najpopularniji puštaju domaću muziku. Dok s druge strane tu su i drugi splavovi imaju posebne večeri kada puštaju RnB, POP i House muziku.

Ukoliko imate dvoumice vezane za izlazak u Beograd one će zasigurno nestati kada pogledate fantastične slike provoda koji se dešavaju tokom cijelog ljeta pa sve do oktobra.

Radno vrijeme splavova je između 23 h do 4, 5 ujutro i potrebne su rezervacije kako bi osigurali što bolji provod vašem društvu. Također,skoro svi splavovi rade vikendom, dok postoje i oni koji su otvoreni u posebnim danima u sedmici. Jedno je sigurno svake sedmice su dešavanja na čuvenim splavovima. Od koncerata popularnih domaćih izvođača do tematskih zabava i DJ partija.

najbolji noćni život na balkanu omogućavaju splavovi beograd

Mjesto gdje se prave najbolje uspomene

Jedno je sigurno – neke od najboljih uspomena su iz noćnih izlazaka. Posebna atmosfera koja je prisutna na splavovima u Beogradu ne može se tačno opisati. Istinski doživljaj sa najboljom ekipom u jednom od najboljih gradova urezat će vam se u sjećanje.

Mnogi kažu Život je kratak i treba ga iskoristiti, a idealna destinacija za zabavu su splavovi Beograd. Iako je ovo s vremenom postala otrcana fraza to ne umanjuje njenu istinitost. Samo jednom smo mladi i te godine trebamo najbolje provesti. Posebno u ljetnom periodu kada je vrijeme ljepše, a avanture na svakom uglu.

Kada planirate noćni provod u Beogradu ne zaboravite rezervacije. Pronaći savršeno slobodno mjesto na splavu u ovo dopa je skoro pa nemoguće. Zbog velikog interesovanja poželjno je unaprijed rezervisati svoje mjesto u bilo kojem klubu na rijeci.

Da li je noćni život u Beogradu skup ?

Za sve studente i mlade ljude koji se pitaju da li mogu sebi priuštiti noćni izlazak u Beogradu odgovor je – DA.

Iako na beogradske splavove dolaze svi iz regiona i postalo je kultno okupljalište mladih cijene pića su pristupačne svima.

Na čuvenim splavovima možete ispijati razne, ukusne koktele koji pružaju savršeno hlađenje u ljetnim noćima. Cijene pića su standardne pive  koštaju između 300 – 500 dinara, a žestoka pića do 20 000 dinara.

Posebno kada izlazite zajedno s većim društvom izlazak u klub vas neće mnogo koštati. Naravno, poseban provod i atmosfera, koja je zagarantovana, su neprocjenljivi i pamtit ćete tu noć do kraja života. Beograd je jedan od rijetkih gradova koji ima specijalan doživljaj i po danu i navečer.

Šetnja Knez Mihajlovom, posjeta Kalemegdanu, uživanje u specijalitetima i provod na splavovi Beograd učinile su Beograd gradom koji svi moraju posjetiti barem jednom u životu.