Skip to main content

Nakon velikog ljetnjeg hita koji je prošle godine izbacila u duetu sa Rastom, Nataša Bekvalac vraća se svojim korjenima.

Koliko često treba vježbati ?

Nataša Bekvalac – Tajne su dio mene

Pop zvijezda objavila je danas svoju dugo najavljivanju novu pjesmu koja nosi naziv *Tajne*, za koju ističe da je daleko najintimnija numera koju je otpjevala u karijeri dugoj 22 godine.

Vodeći se rečenicom iz filma *Titanik* da je srce svake žene neistraženi okean prepun tajni, Bekvalčeva nam u ovom video ostvarenju baš sa Ibice, gdje je po svom priznanju doživjela neke od najljepših momenata svog života, poručuje da su njene mračne isto koliko su i sjajne.

nataša bekvalac - to sam ja
Nataša Bekvalac – To sam ja

„Čim sam prvi put čula *Tajne *znala sam da je to moja pjesma i da će sigurno obilježiti jedan dio moje karijere, ali sam se neko vrijeme bojala da uđem u studio i otpjevam je pošto sam imala utisak da je previše *velika* za mene. Odlučila sam da je ipak snimim upravo takva, nedovoljno velika i moćna. Zato što je i moja duša takva. Ogromnu zahvalnost dugujem svima koji su mi pomogli da vam otkrijem svoje *Tajne* jer ništa ne bi bilo izvodljivo bez ljudi koji sa mnom nesebično dijele svoje talente,“ kaže Nataša.

Za Natašin vizuelni identitet u Tajnama kao i do sada zadužena je njena sestra Kristina.