Skip to main content

Neda Ukraden sarađuje sa Geronimom

Neda Ukraden spremna je publici predstaviti novu pjesmu “Jednom kada ovo prođe”, za koju je muziku radio naš hitmejker Mirko Šenkovski Geronimo, dok je tekst pisala Dragana Kajtazović -Šenkovski.

Šta koristiti protiv mitisera ?

Dragana i Geronimo su nedavno boravili u Beogradu gdje su u studiju Bojana Dragojevića, koji potpisuje aranžman, priveli kraju veliki hit u najavi.

neda ukraden i unuci tokom snimanja spota
Neda Ukraden sa unucima tokom snimanja spota

– Neda i ja dogovaramo saradnju već nekoliko godina, ali čekali smo da naiđe zaista nešto posebno da naša prva saradnja bude u startu uspješna. Ova pjesma se desila iznenada i nastala faktički u sat vremena. Došla mi je ideja da napravimo jednu aktuelnu priču u retro melodijama koje su light motiv od početka Nedine karijere, a koje ona po mom sudu najbolje nosi i koje joj baš dobro stoje. Emotivni tekst pjesme govori o situaciji u kojoj smo se svi skupa našli, ali sa jednim optimizmom i nadom da ćemo se jednog dana opet grliti, pjevati i zabavljati kao prije. Spot za pjesmu radio je Dejan Miličević, a u njemu se pojavljuju i Nedini unuci – kaže Mirko Šenkovski Geronimo.

Armin Jusufović Iskreno – Dobro Bi Razmislio Da Li Bi Se Ponovo Prijavio U Zvezde Granda