Skip to main content

Neno Murić u godini na izmaku održao je veliki broj nastupa u BiH i regionu.

Koliko često treba vježbati ?

Neno Murić – Uspješna 2021 godina

Posljednje druženje sa publikom u 2021. imat će na Blidinje Zima festu i to za doček Nove godine. Neno važi za jednog od najboljih zabavljača i pjevača mlađe generacije, pa nema sumnje da će  publika u novu godinu ući s dobrim raspoloženjem i s fantastičnom energijom.

neno murić u prati svog benda nastupa na blidinju
Neno Murić u prati svog benda nastupa na Blidinju

– Drago mi je što ću za Novu godinu nastupiti na ovom prestižnom festivalu. Sve će se dešavati na stazi ski terena, a trajat će tri večeri. Saša Matić 30.12. će napraviti sjajnu uvertiru, nastavit će se sa mojim nastupom u pratnji mog benda, dok će završnu noć prisutne zabavljati  “vječiti mladić” Željko Bebek. Sa ovom publikom imam iskustva, jer sam prije 3 godine imao koncert za pamćenje na Blidinje Zima festu uz Jelenu Rozgu. 

Reprizu Nove godine proslavit ćemo u jednom od najljepših planinskih hotela – u hotelu Monti na Igmanu. Radujem se i ovom nastupu, jer će na njemu biti prisutno dosta mojih prijatelja. Ova godina je brzo prošla, ipak bila je uspješna. Nastale su neke autorske pjesme. S pjesmom “Biću tvoja sjena” predstavio sam se na CMC festivalu u Šibeniku i pokupio simpatije publike širom regiona.

U 2022. godini i sebi i svima ostalim poželjet ću zdravlja i sreće, da se konačno završi pandemija i da dva metra postanu dva milimetra. Fali mi ona prisnost s publikom i druženja bez restrikcija i ograničenja – kaže Neno Murić.