Skip to main content

Neno Murić je proteklog vikenda nakon dužeg vremena nastupio uživo pred publikom. Naime, kao predstavnik BiH pjevač je u ime Hayat produkcije učestvovao na održanom revijalnom 13. po redu CMC Festivalu u Vodicama, gdje je predstavio novu pjesmu „Biću tvoja sjena“.

Koliko često treba vježbati ?

Nikolina Vujić je uz Murića također predstavljala našu zemlju, a oboje su pjesmama i izvođenjem oduševili slušaoce i kolege.

  • Dobio sam nekoliko poziva za gostovanja u Šibeniku i Vodicama, tako da ću se ponovo vratiti u Dalmaciju, gdje sam zakazao svoje nastupe za 30. i 31. juli. Veliko je zadovoljstvo kada čujete svoju autorsku pjesmu na radio stanicama, što se meni dogodilo nekoliko puta dok smo sjedili u restoranima u Vodicama. Nastup na CMC festivalu za mene je veoma pozitivno iskustvo.
neno murić & bebek family
Neno Murić & Bebek family
  • Domaćini su bili vrlo ljubazni i sve je bilo organizovano na visokom nivou. Maksimalno smo uživali, a imao sam priliku da se nakon toliko vremena ponovo sretnem sa mojim dragim prijateljem Halidom Bešlićem, koga publika u Hrvatskoj jako voli. Razmijenio sam iskustvo sa starijim kolegama, družio se sa Ružicom i Željkom Bebekom. Posebno me je oduševio njihov sin Zvonimir koji je jako lijepo odgojen i vrstan gitarista, pred kojim je blistava karijera– rekao je Neno Murić.

Neno Murić – Stižu pozitivni komentari za novu pjesmu

Nakon nastupa u Vodicama na društvenim mrežama Muriću neprestano stižu pohvale i pozitivni komentari ljudi koji su čuli njegovu pjesmu „Biću tvoja sjena“.

  • Hvala mojoj matičnoj kući Hayat produkciji koja mi je pružila priliku da predstavim novu pjesmu pred širokim auditorijem. Događaj je pratilo puno medija, nastupili su mnogi poznati izvođači i čuli smo dosta sjajnih pjesmama. Zasigurno je ovo događaj koji je s razlogom izazvao veliku pažnju javnosti.
neno murić bio je jako interesantan hrvatskim medijima
Neno Murić bio je jako interesantan hrvatskim medijima
  • Svoje nove pjesme predstavili su Crvena Jabuka, Željko Bebek, Zlatko Pejaković, Colonia, Magazin, LidijaBačić Lili, Općaopasnost i mnogi drugi.  Croatiarecords je već publikovala CD sa izvođačima, a za samo dva dana ova kompilacija hitova našla se na drugom mjestu po prodaji u Hrvatskoj- kazao je Neno.