Skip to main content

Neno Murić nedavno je bio gost u Skoplju, gdje je bio zadužen za dobru zabavu na rođendanskoj proslavi biznismena Sefera Canoskog. Tu je još jednom opravdao epitet majstora za zabave na kojima se traži ex Yu repertoar.

Yard sale-Prodaja namjestaja i bijele tehnike

Pored Nene i njegovog sjajnog benda goste su zabavljali Tamara Todeska, jedna od najuspješnijih makedonskih predstavnica na Evroviziji, i popularni trubački sastav Džambo Aguševi.

neno murić i u skoplju napravio "haos"
Neno Murić i u Skoplju napravio "haos"

Neno oduševio Skopljake

– Među gostima na zabavi je bio Angel Angelov, bugarski ambasador u Makedoniji, koji je svoj prošli mandat obnašao u Bosni i Hercegovini. Jako mu se svidio moj nastup i nekoliko puta je tražio da mu otpjevam pjesme “Je l’ Sarajevo gdje je nekad bilo” i “Miljacka”, rekavši da mnogo voli ovaj grad, a razlog više je i to što mu se kćerka rodila u Sarajevu. Bilo je lijepo biti u društvu proslavljenog košarkaša Pere Antića, te mnogih poznatih visokih zvanica koje su uveličale ovo rođendansko slavlje- kaže Neno Murić.

neno - veselo je bilo i u skoplju
Neno – Veselo je bilo i u Skoplju

Naš pjevač se iz Makedonije vratio pun utisaka.

– Zaista dugo nisam pjevao na ljepšoj zabavi. Svi su bili jako raspoloženi i rasplesani. Domaćini, porodica Canoski su bili vrlo ljubazni. Dugo ćemo pamtiti naše druženje- rekao je Murić.