Skip to main content

Pjevači i grupe širom regiona, na radost ljubitelja muzike, počinju sa koncertima. Tako je i Neno Murić fantastičnim nastupom u Nikšiću počeo ljetnu mini turneju, koju će nastaviti 7. jula u Mostaru, a potom će gostovati u Podgorici i Šibeniku.

Koliko često treba vježbati ?

Neno oduševio publiku u Nikšiću

Pjevač je sa bendom priredio noć za pamćenje publici u hotelu Trim, gdje se okupilo više od 500 ljudi koji su uživali uz Nenine hitove u odličnoj atmosferi koju pjevač majstorski pravi. To je ujedno bio i prvi koncert ovog tipa u Nikšiću. Za svaki Murićev nastup vlada veliko interesovanje, a tako je bilo i ovaj put. Publika je bila posebno oduševljena repertoarom koji izvode Neno i bend, ne ostavljajući nikoga ravnodušnim.

neno - oduševio publiku u nikšiću
Puna bašta hotela Trim u Nikšiću

Koncert je otvorio pjesmom “Stope da ti ljubim”, podsjetivši publiku da je njegov prvi profesionalni angažman bio vezan za Crnu Goru, odnosno za festival Sunčane skale.

pjevalo se do kasno u noć
Pjevalo se do kasno u noć

– Ovu pjesmu vam večeras poklanjam od srca. Priznaću vam da se ljubav između mene i publike u Nikšiću desila prije nekoliko godina, na prvi susret  i to još uvijek traje – rekao je Neno koji je nagrađen gromoglasnim aplauzom, a publika je svaku pjesmu pjevala u glas s njim.

vidimo se ponovo uskoro - najavio je murić
Vidimo se ponovo uskoro – najavio je Murić