Nikolina Đekanović oduševila sa prvencem

Nikolina Đekanović, pjevačica kojoj predviđaju blistavu karijeru, publici je predstavila svoju prvu pjesmu „Stani zoro“, koju potpisuje Mirko Šenkovski Geronimo.

Najplaćeniji IT poslovi TOP 5

Spot je režirao Vedad Jašarević, a sve je snimano u prelijepoj prirodi jezera Bočac, na Manjači i u hotelu Integra u Banjoj Luci. Za organizaciju je bila zadužena Dragana Stojanović. U spotu se pojavljuje samo Nikolina, koja je napisala i scenario za njega. Za šminku je bio zadužen Kosta Miljković, frizuru Danijel Marjanović i za stajling Boris Kargotić – Demode Couture.

nikolina đekanović
Nikolina Đekanović predstavila spot za pjesmu „Stani zoro“ (V1DEO)

Pjesma je snimljena u studiju kod Geronima, a na njoj su svirali muzičari iz njenog benda Danilo Jovanić, Lazar Ševarika i Sergej Kačavenda, te Krešimir Kaštelan, Miloš Nikolić, Laris Pašalić i Dragan Buca Todorović. Prateći vokali su bili Jadranka Krištof, Dragana Kajtazović Šenkovski i Mirko Šenkovski Geronimo.

nikolina đekanović
Nikolina Đekanović predstavila spot za pjesmu „Stani zoro“ (V1DEO)

– Prezadovoljna sam saradnjom sa Geronimom. Uradili smo i zanimljiv spot, a sada je na publici da posluša pjesmu i da svoj sud. Ovo je za mene novi početak. Nakon takmičenja u Zvezdama Granda došlo je vrijeme i da snimam svoje pjesme. Nadam se da će se pjesma svidjeti publici širom regiona i da ćemo je zajedno pjevati na mojim nastupima.

nikolina đekanović
Nikolina Đekanović predstavila spot za pjesmu „Stani zoro“ (V1DEO)

U ponedjeljak, 26. decembra, u 19 sati, „Stani zoro“ predstavit ću i novinarima na druženju u restoranu Gatsby u Banjoj Luci, u kojem ću nastupiti i za Novu godinu – kaže Nikolina Đekanović, finalistica Zvezda Granda u kojima joj je mentor bio Aleksandar Milić Mili.