Petar Grašo održao koncert u Olimpijskom baru. Nastavlja se serija odličnih koncerata na olimpijskoj ljepotici Jahorini.

Destinacije Sa Najboljim Provodom U Srbiji

Ovaj put ljubitelji balada su došli na svoje jer su mogli uživati u vrhunskom nastupu Petra Graše u Olimpijskom baru.

Petar Grašo oduševio sve posjetitelje

Olimpijski bar bio je domaćin ljubiteljima dobre muzike koji su mogli uživati i u vrhunskim vinima Podruma Vukoje 1982, te specijalitetima dobitnika Mišelinove zvjezdice Tomaža Kavčiča.

petar grašo u olimpijskom baru
Petar Grašo u Olimpijskom baru

Kavčič predstavlja četvrtu generaciju vlasnika najboljeg slovenskog restorana „Pri Lojzetu“, i jedan je od prvih kuhara koji je počeo da uključuje svježe cvijeće u pripremu jela, te dekoraciju tanjira svojih gostuju.

Petar Grašo se pobrinuo da ovu noć posjetioci dugo pamte. Na repertoaru su se našli njegovi hitovi “Utorak”, “Ko nam brani”, “Volim i postojim”, “Nekog trebam ja”, “Fritula”, “Moje zlato”, “Ako te pitaju”, “Uvik isti”…

Nekoliko puta tokom nastupa Grašo je pozdravio svoju novu djevojku Hanu Huljić, koja je kćerka njegovog velikog prijatelja i višegodišnjeg saradnika Tončija Huljića.

petar grašo na nastupu na jahorini priznao da uživa u novoj ljubavi
Petar Grašo na nastupu na Jahorini priznao da uživa u novoj ljubavi

Ovaj par posljednjih sedmica nalazi se u žiži medijskog interesovanja. Petar nije propustio priliku da je tokom nastupa pomene i posveti joj nekoliko pjesama, te se pohvalio da uživa u novoj ljubavi.

Nije zaboravio ni njenog oca i svog  prijatelja i saradnika Tončija, za kojeg je rekao da je jedan od najboljih kompozitora na prostoru bivše Jugoslavije.

Poslije nastupa pjevač se slikao sa gostima, a od Radovana Vukoje, vlasnika  Podruma Vukoje 1982, dobio je na poklon nekoliko flaša vrhunskog vina iz Trebinja.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.