Skip to main content

Velika produkcijska ekipa koja broji desetine profesionalaca angažirana je za veliki koncert Halida Bešlića u sarajevskoj Zetri.

Organizatori ništa nisu prepustili slučaju i, prema svemu sudeći, armija ljubitelja pjesama Halida Bešlića moći će uživati u istinskom spektaklu.

Vrijedni radnici trenutno rade na postavljanju bine i prateće opreme koja još nije viđena u olimpijskoj dvorani i koja garantuje pravu muzičku bajku.

privode se kraju pripreme za spektakl halida bešlića u zetri, postavlja se grandiozna bina kakva još nije viđena u olimpijskoj dvorani

– Za veliki koncert Halida Bešlića angažirane su tri velike produkcijske firme, zbog kompleksnosti bine i velike količine opreme. Sama bina imat će staklenu plohu sa odrazom, prednji bokovi bine bit će podloženi led ekranima. Za ovu priliku gradi se posebna bina u obliku baklave. Za ovaj koncert bit će postavljeno 200 metara kvadratnih led ekrana, kao nikada do sada na jednom koncertu u Sarajevu. Iznad same bine bit će postavljena konstrukcija za rasvjetu, koja će takođe biti u obliku baklave, a sam broj od preko 200 rasvjetnih tijela je takođe impresivan i garantuje poseban ugođaj svim posjetiocima – kaže Nedim Srnja, menadžer Halida Bešlića i producent koncerta u Zetri, koji je nadzirao kako teku radovi u sarajevskoj dvorani.