Skip to main content

Rada Manojlović i Haris Berković navodno spremaju svadbu, a gala veselje će finansirati zajedno.

Koliko često treba vježbati ?

Rada i Haris već prave planove

Kako prenosi Scandal njih dvoje već su napravili planove kako će ceremonija izgledati i kako će biti obučeni za ovaj poseban dan.

– Rada će biti kao princeza… Osmislila je venčanicu, gore će biti uska, a dole će da se širi sa žiponima. Međutim, imaće i jednu usku, jer je ona prezgodna i najbolje joj stoje tjesne haljine uz tjelo – započinje izvor i dodaje:

– I Haris je izabrao elegantno odelo. Oboje žele da sve bude na nivou. Biraju i veliku salu za svečanost, žele da im dođe pola estrade i da svi pjevaju. Poenta je da sve bude veselo i da se od početka do kraja igra i pjeva. Oni sve to zajedno finansiraju, jer oboje zarađuju i za pare nema problema. I bend su odabrali, neće angažovati momke sa kojima rade, jer su oni među zvanicama, a svakako će zamoliti neke od kolega da im pjevaju. Naravno, svi će se tu latiti mikrofona – objašnjava izvor.

rada i haris - već godinama su zajedno
Rada i Haris – već godinama su zajedno

Rada i Haris su mislili na svakog gosta, pa što se tiče i hrane, izbor je raznovrstan.

– Od hrane će biti za svakog ponešto, i škampi, i kanapei, ali neće zaobići ni tradicionalnu kuhinju. Biće sve po običajima i tradiciji – otkrio je izvor, a onda dodao i da par planira da ispoštuje sve običaje.

– Haris će ići u Četereže po mladu, Rada želi da ispoštuje sve običaje i on se s njom slaže, a najviše je drago Radinom ocu, njemu su oči pune suza od sreće. Vidjećete, biće to svadba o kojoj će se pričati mjesecima – zaključio je dobro obavješteni izvor.