Skip to main content

„Sarajevo je oduvijek imalo posebno mjesto u mom srcu. Radujmo se 23. oktobra. Bit će to praznik duše!“

Kaliopi, koja se pred svoje fanove u Sarajevo vraća 23. oktobra i to na scenu Doma mladih, otkrila je da za svoju publiku priprema više iznenađenja. 

Salo na trbuhu – 10 najboljih savjeta za gubitak sala

Od velikog  sarajevskog koncerta pjevačke dive Kaliopi dijeli nas manje od mjesec dana, a zanimanje za koncert je očekivano odlično!

“Uoči sarajevskog koncerta, mnogi se pitaju čime ću ovaj put iznenaditi sarajevsku publiku. Neka to za sada bude tajna, da iznenađenje bude veće. A prije koncerta nas očekuje još jedna nova pjesma, čija je promocija planirana za početak oktobra. Tako da, nakon dueta za već veliki hit ‘Znam’ sa Željkom Samardžićem, naš ćemo program obogatiti s još jednom velikom pjesmom. Veoma sam sretna što ću uskoro pjevati mojim Sarajlijama! Sarajevo je oduvijek imalo posebno mjesto u mom srcu. Radujmo se 23. oktobra! Bit će to praznik duše!” poručila je Kaliopi pred koncert.

23. oktobra
Radujmo se 23. oktobra! Kaliopi pred koncert u Sarajevu

Ulaznice za koncert Kaliopi u Domu mladih 23.10. mogu se kupiti online na platformi Entrio.ba, na platou Skenderije i na prodajnom mjestu Artikulacija BKC.

Inače, koncert koji je pred nama organizira mostarska agencija Inter Connect, a partneri koncerta su brendovi Lasta, Violeta i hotel Colors Inn Sarajevo.

foto – Martin Šiškovski