Skip to main content

Rejzor i Haki vas neće ostaviti ravnodušnim kada poslušate “Inferno”

Haris Ibrahimović-Rejzor i Haris Hećimović-Haki, izvođači urbane muzike iz Gradačca, objavili su spot prvijenac za pjesmu “Inferno”.

Najplaćeniji IT poslovi TOP 5

Ekipa koja iza sebe ima godine muzičkog iskustva gdje komponuju, produciraju i pišu tekstove, uradili su i za spomenutu pjesmu muziku, tekst i aranžman.

Nakon saradnji sa Frenkijem, Sajferom, Jalom i drugima, odlučili su se za iskorak u karijerama što je rezultiralo i osnivanjem vlastite izdavačke kuće Vibe Check.

“Vibe Check je nastao na ideju Amira Mešanovića koji je prepoznao naš rad i koji je smatrao da bi stvarnim ulaganjem samo mogli ostvariti željeni uspjeh. Tako smo od biznis ideje 2021. godine došli do otvaranja studija, izdavačke kuće i u konačnici našeg prvijenca za kojeg smatramo da će biti prepoznat od strane šireg auditorija.” – kratko su se osvrnuli na sami početak Rejzor i Haki.

rejzor
Rejzor i Haki objavili svoj prvijenac (V1DEO)

Pored produkcije Vibe Check studija, režiju i produkciju video spota potpisuje Adnan Avdić i njegova Nine Studio ekipa iz Tuzle.

“Ovo je prvi put da smo stali pred kamere i nismo znali da iziskuje toliko vremena. Snimanje je trajalo nekih 14 sati, ali je uz sav napor profesionalnošću Nine Studio ekipe bilo zabavno i zaista se radujemo budućim saradnjama.” – istakli su Rejzor i Haki.

Rejzor i Haki nastavljaju svoj put dalje, te su već snimili spot za drugi singl PHAT. Za više informacija o radu Vibe Check ekipe možete saznati na vibecheck.ba.