Skip to main content

Robert Čolina u zagrebačkom klubu „Ritam grada“ odražao je koncertnu promociju svog novog singla „Za sve što bilo je“.

Nakon duže pauze, Robert Čolina sjajan pjevač i showman vraća se na domaću muzičku scenu s pjesmom koju je za njega napisao hit-mejker Amil Lojo.

Koliko često treba vježbati ?

Energična i radiofonična pjesma „Za sve što bilo je“  najavljuje i izlazak novog studijskog albuma Roberta Čoline, na kojem će se naći još pjesama Amila Loje, a album će se pojaviti pod okriljem Croatia Recordsa.

Miljenik ženske publike Robert Čolina pjevač je koji je publiku još prije desetak godina oduševio sa svojim hitovima  “Sad me ostavljaš” i “Te tvoje oči” koju je za njega napisao Hari Varešanović, s njegovog albuma prvijenca.

robert čolina
Robert Čolina predstavio "Za sve što bilo je" (V1DEO)

S  pjesmom „Sad te ostavljam“ Čolina je tada i započeo profesionalnu karijeru, jer mu je ovaj veliki hit gotovo preko noći donio ogromnu popularnost u cijeloj regiji. Nakon dosadašnje suradnje s jakim autorima poput Antonija Zadre, Harija Varešanovića, Branimira Mihaljevića, Nene Ninčevića i drugih poznatih imena, na novom singlu Robert nastavlja taj niz.  

Tako je novi singl “Za sve što bilo je” nastao je u suradnji s Amilom Lojom, koji potpisuje stihove, glazbu i aranžman. Video spot koji prati pjesmu sniman je na nekoliko lokacija u Beogradu, pod redateljskom palicom Jasmina Pivića i produkcijske kuće Area 7 Entertainment iz Zenice.

robert čolina
Robert Čolina predstavio "Za sve što bilo je" (V1DEO)

„Novi singl ‘Za sve što bilo’ je vesela, plesna pjesma, uz country prizvuk violine i oduševila me na prvu, a reakcije publike nakon ove premijere su stvarno odlične.   Veseli me da mogu najaviti da su u pripremi već tri nove pjesme koje će se naći na mom novom albumu“, komentirao je Robert, a s novim singlom okreće novu glazbenu stranicu svoje karijere.

Robert je inače porijeklom iz Tomislavgrada, a živi na relaciji Darmstadt (Njemačka) – Zagreb.

Nakon premijere novog singla „Za sve što bilo je“ u Zagrebu, Robert najavljuje promocije singla i u Sarajevu i Beogradu, a napokon i brojnije koncerte, jer će uskoro sa svojim bendom krenuti na mini turneju.