Skip to main content

Sajfer nastupa na Music Awards Ceremony (MAC)

Beogradska Štark Arena za tačno sedmicu dana biće epicentar muzičkog dešavanja na kome će nastupiti i Sajfer i to u okviru Music Awards Ceremony (MAC) powered by MaxBet, regionalnoj ceremoniji dodjele muzičkih priznanja koju organizuje Skymusic.

Najplaćeniji IT poslovi TOP 5

Najveće muzičke zvijezde regiona nastupiće 25. i 26. januara, a pripreme za najspektakularniji događaj uveliko traju! Interesovanje publike je ogromno, zbog veoma ograničenih količina ulaznica za nivo 200, od juče je u prodaju pušten i nivo 400. Ulaznice su dostupne putem efinity.rs, aplikacije e_Finity, u TC Rajićeva i na blagajni Štark Arene.

sajfer
Sajfer najavio nezaboravan nastup druge noći MAC-a (V1DEO)

MAC, za čiju je organizaciju zadužen Skymusic, poput prethodna dva izdanja, i ovaj put okupiće najveća muzička imena iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Slovenije među kojima i sarajevskog repera Sajfera.

Reper se publici predstavio još 2013. godine sa prvim solo-albumom pod nazivom “Kodeks ulice”, a od tada je ostvario brojne suradnje s brojnim muzičarima iz BiH i regije. Nedavno je izbacio svoj zadnji singl „Med” kojim se kao i svaki put probio u trending YouTubea i zarazio društvene mreže regiona.

Sajfer:  „Čast mi je da budem dio najvećeg muzičkog spektakla u regionu. Druge noći MAC-a spremamo nezaboravan nastup i nešto potpuno neočekivano za publiku. Pozivam sve fanove da dođu i da zajedno napravimo noć za pamćenje u Štark Areni. Voli vas Sajfer.”

Sajfer je nominovan sa pjesmom „Karneval” za najbolju TRAP numeru muškog izvođača za koju publika može da glasa putem putem zvaničnog sajta MAC-a i putem zvaničnog YouTube kanala manifestacije.

Svoje učešće na najvećoj regionalnoj manifestaciji dodjele muzičkih priznanja potvrdili su i Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Emina Jahović, Aco Pejović, Saša Matić, Halid Bešlić, Lexington band, Petar Grašo, Sara Jo, Tonči Huljić, Karolina Gočeva, Joker out bend, Voyage, Nucci, Teodora, Crni Cerak, Lacku, Nikolija, Devito, Coby, Milica Pavlović, Zera, Sergej Pajić, Sajfer, Mahrina, Amna, Mimi Mercedez, Albino, Veraja,  i sastav 2Bona.