Skip to main content

Šako i Alen mogla bi biti dobitna kombinacija kada su deutske pjesme u pitanju ove godine?

Koliko često treba vježbati ?

Šako Polumenta uskoro u duetu sa Alenom Hasanovićem

Nakon pauze zbog pandemija, bivši učesnik “Zvezda Granda” Alen Hasanović riješio je da obraduje publiku novom pjesmom. Međutim, tu iznenađenjima nije kraj te je na oduševljenje mnogih otkrio sa kojim poznatim pjevačem snima duet.

– Sa Šakom Polumentom upravo nešto dogovaram, poslao sam mu dvije pjesme, jednu bržu i jednu baladu, pa čekam da on odluči šta bi da snimi, ali rekao je da hoće, pa eto videćemo. Planiramo duet pa kako Bog da. Šako i ja smo prijatelji odavno, upoznali smo se na jednom veselju, ma on je jako dobar čovjek. Jako me voli i uživa da sluša moje pjesme, ja kada sam napisao neke pjesme predložio sam mu i on je odmah tražio da mu pošaljem- otkrio je Alen za Grand.online

šako i alen u zajedničkoj pjesmi
Šako i Alen spremaju HIT duet

Malo pjevača može se pohvaliti talentom za pisanje, dok Zvezda Granda ponosno ističe da ima “fioku” punu tekstova za koje čeka pravi trenutak. Nedavno je objavio novu pjesmu pod nazivom “Jedina nada” i prikupio simpatije slušalaca već nakon prvog slušanja, a ono što ga posebno čini sretnim i ponosnim je upravo to što je sam napisao tekst za svoju numeru.

– Iskreno, javljaju mi se pjevači da im radim pjesme, ali prvo čekam sebi da ubodem mega hit koji tražim pa ćemo da vidimo za ostale (smijeh). Prezadovoljan sam i tom pjesmom koju sam napisao jer vidim da je pjevači već pevaju i da pesma ulazi u publiku, mislim da će možda biti hit- rekao je pjevač u emisiji “Grand Magazin”.