Skip to main content

Popularni harmonikaš Samir Nurkić dobio je treće dijete.

Samir Nurkić – supruga Amela rodila je kćerkicu kojoj su dali ime Hana.

Ljeto u Tuzlanskom Kantonu: 10 destinacija za posjetiti

U domu Nurkića u Zagrebu sreći nema kraja, jer su Tarik i Zara dobili sestru.

– Na svijet nam je došla mala Hana teška 3,050kg. Amela Nurkić, ljubavi moja, hvala ti za sve što mi pružaš, za ljubav, za razumijevanje, za strpljenje, na ogromnoj brizi za sve nas, a ponajviše hvala ti što si me po treći put učinila najsretnijim i najponosnijim čovjekom na svijetu. Volim vas beskrajno – napisao je na svom profilu na Facebooku Samir Nurkić.

samir i superuga amela
Samir Nurkić poznati harmonikaš, nakon što je dobio treće dijete, otvorio studio, pokreće i izdavačku kuću

Podsjetimo, Samir Nurkić je veliku popularnost stekao učešćem u regionalnom takmičenju “Supertalent”, a od prve obrade “Zvončića” publiku u regiji stalno oduševljava izvođenjem poznatih pjesama na harmonici u svom jedinstvenom aranžmanu.

– Otvorio sam studio i školu harmonike u Zagrebu, a trenutno otvaram i izdavačku kuću.  Snimamo autorske stvari, kao i obrade, radimo muziku za igrice, reklame… Želimo da Zagreb također bude “priznat” u narodnoj muzici, što ćemo i dokazati novim pjesmama. Pjesme radim u saradnji sa svojim prijateljem i producentom Ivorom Kasapom. Nove pjesme radit ćemo za poznate pjevače iz Bosne i Srbije. Već smo dogovorili da radimo pjesmu za Emira Đulovića – kaže Samir Nurkić.