Skip to main content

Sammke se prije pet godina tačno iz samo njemu poznatih razloga povukao se skroz sa estradne scene.

Samir Sammke bio je vlasnik plesnog studia jednog od najboljih u BiH.

Najbolji telefoni do 200 evra

Sammke se kako ga sad zovu, samo povukao sa estradne scene ne govoreći nikome niti jedan razlog.

sammke
Sammke - NIJE GA BILO PET GODINA, pa se vratio sa ljetnim hitom (VIDEO)

Jučer je samo izbacio svoj prvi spot i pjesmu koja sudeći po njegovim pratiteljima i objavama na društvenim mrežama tipuje da postane pravi ljetni hit. Pjesmu su izdali u muzičkom studiu Art Tuzla a za muziku, aranžman i mix master pobrinuo se Anes Imamović iz Tuzle koji je nedavno napravio hit i Belmi Husejnefedić. Tekst za Sammketovu pjesmu Aura napisao je mladi Deniz Imamović.

Naš portal dobio je i prvu izjavu od Sammketa nakon youtube premijere.

sammke
Sammke - NIJE GA BILO PET GODINA, pa se vratio sa ljetnim hitom (VIDEO)

Vaš portal je dugo godina među mojim prijateljskim portalima. Hvala vam na tome. Evo ostvario sam svoj san da snimim pjesmu i od danas ga živim. Pjesma nailazi na izvanredne komentare i sve je mnogo iznad mojih očekivanja – kaže on te dodaje

Hvala mom producentu Anesu, tekstopiscu Denizu, hvala Edimu Turčinoviću koji je uradio i moj prvi spot. Tu su i moji također dragi Svjetlana Vuković Ceca (stajling) Zoran Ćulibrk (frizure) Jelena Hadžić (Šminka) te moji glumci u spotu Ilma Delić, Henna Lukavica, Almedin Hećimović, Tarik Gurdić.

Sar Light nam je na spotu radio rasvjetu i efekte a tu su i moji sponzori kojima se moram također zahvaliti. Mos tech “klima shop” iz Tuzle kao i agencija Bundavica. In Vivo pumpe, Apartman Karić, Vivax. – završava Sammke.

U nastavku možete pogledati i spot kojeg je u 4K formatu radio video producent Edim Turčinović.