Skip to main content

Saša Kovačević nedavno je objavio novu baladu pod nazivom “Lažu te ljubavi”, koja je očekivano za kratko vrijeme pokupila sve simpatije publike.

Najbolji telefoni do 200 evra

Saša Kovačević – Moja djevojka lijepa i pametna

Pored pohvala koje svakodnevno dobija na račun muzike, ne izostaju ni komplimenti povodom njegovog fizičkog izgleda.

Oduvijek je važio za velikog šarmera, a ne krije da je to rezultat velikih odricanja od svakodnevnih malih zadovoljstva.

– Vodim se nekim svojim režimom već 7 godina. Jako sam striktan i kada je hrana i kada je vježbanje u pitanju. Dešavalo se više od pola godine da kockicu čokolade ne pojedem, toliko sam disciplinovan. To može da ide u krajnost i u neku vrstu bolesti, kako moji vole da se našale, ali to je moj način života– ispričao je pjevač u emisiji “Među nama“.

saša kovačević i zorana
Saša Kovačević i Zorana

Ni Sašina ljepša polovina, dugogodišnja djevojka, Zorana ne zaostaje kada je fizički izgled u pitanju, ali za razliku od pjevača ona je zahvalna majci prirodi.

– I ja bih mislio da je disciplinovana da je ne znam i blago njoj takva je genetika– iskren je bio Kovačević koji ne krije sreću što je pronašao osobu koja ga u potpunosti razumije.

saša kovačević i zorana
Saša Kovačević i Zorana

– Ona jako intenzivno radi na tome kada nešto treba da snimamo. Ja koliko sam djevojaka do sada imao, nikada nisam imao neku takvu stranu koja zaista ne opterećuje ni u jednom smislu što se mog posla tiče. U ovom poslu si stalno okružen ljepšim polom i normalno je da to može smetati, ali našao sam nekoga ko to potpuno razumije– objasnio je Saša.