Saša Kovačević nedavno je objavio novu baladu pod nazivom “Lažu te ljubavi”, koja je očekivano za kratko vrijeme pokupila sve simpatije publike.

Najbolji telefoni do 200 evra

Saša Kovačević – Moja djevojka lijepa i pametna

Pored pohvala koje svakodnevno dobija na račun muzike, ne izostaju ni komplimenti povodom njegovog fizičkog izgleda.

Oduvijek je važio za velikog šarmera, a ne krije da je to rezultat velikih odricanja od svakodnevnih malih zadovoljstva.

– Vodim se nekim svojim režimom već 7 godina. Jako sam striktan i kada je hrana i kada je vježbanje u pitanju. Dešavalo se više od pola godine da kockicu čokolade ne pojedem, toliko sam disciplinovan. To može da ide u krajnost i u neku vrstu bolesti, kako moji vole da se našale, ali to je moj način života– ispričao je pjevač u emisiji “Među nama“.

Prostamid - Za zdravu prostatu

saša kovačević i zorana
Saša Kovačević i Zorana

Ni Sašina ljepša polovina, dugogodišnja djevojka, Zorana ne zaostaje kada je fizički izgled u pitanju, ali za razliku od pjevača ona je zahvalna majci prirodi.

– I ja bih mislio da je disciplinovana da je ne znam i blago njoj takva je genetika– iskren je bio Kovačević koji ne krije sreću što je pronašao osobu koja ga u potpunosti razumije.

saša kovačević i zorana
Saša Kovačević i Zorana

– Ona jako intenzivno radi na tome kada nešto treba da snimamo. Ja koliko sam djevojaka do sada imao, nikada nisam imao neku takvu stranu koja zaista ne opterećuje ni u jednom smislu što se mog posla tiče. U ovom poslu si stalno okružen ljepšim polom i normalno je da to može smetati, ali našao sam nekoga ko to potpuno razumije– objasnio je Saša.