Skip to main content

Muzička zvijezda Saša Matić objavio je novi album „Dva života“ nakon četiri godine pauze.

Destinacije Sa Najboljim Provodom U Srbiji

Saša Matić predstavio “Dva života”

Desetim po redu albumom Saša obilježava dvadeset godina profesionalne karijere. Na ovom izdanju nalazi se trinaest novih pjesama i jedna stara koju je Saša objavio u prethodim mjesecima.

Saša iza sebe ima brojne duete sa kolegama iz muzičke branše, a sada je uslijedila saradnja sa čuvenom pjevačicom Jelenom Rozgom sa kojom je Saša snimio duetsku pjesmu „Ti i ja“.

saša matić i jelena rozga
Saša Matić i Jelena Rozga

Ali tu nije kraj iznenađenjima, premijerno na „Dva života“ nalazi se pjesma „Čujem da se ovih dana razvodiš“ koju je Saša snimio za seriju „Ubice mog oca“, a publika će pretpremijerno moći da je čuje već danas.

Saša Matić ponovo otpjevao pjesmu za seriju “Ubice mog oca”

Kako ništa nije želilo da prepusti slučaju Saša je za potrebe ovog projekta angažovao trenutno najbolje muzičke znalce, a pjesme su radili: Jelena Trifunović, Boja Vasić, Saša Nikolić, Milan Miletić, Miloš Roganović, Atelje Trag, Mlađan Dinkić, Angellina, Peđa Medenica, Sale Milošević, Željko Vasić i mnogi drugi.

Saša Matić – Jedan od zadnjih tekstova Marine Tucaković

Jednu od posljednjih pjesama koja nosi naziv „Nebitno“ pred smrt napisala je Marina Tucaković, a melodiju je uradio Damir Handanović. Saša ništa nije želio da prepusti slučaju već je za skoro svaku numeru uradio spot.

– Veoma sam sretan i ponosan što poslije nekoliko godina rada na albumu mogu da izađem u javnost i pokažem šta je ono na čemu sam sa mojim dragim kolegama predano radio toliko dugo. U vremenu hiperprodukcije nije bilo lako napraviti album i pronaći nešto novo, ali mislim da smo mi u tome uspjeli. Imali smo brojne otežavajuće okolnosti koje su nam zadavale muke, ali smo se izborili lavovski. Ovaj dan je poseban za mene i sa nestrljenjem isčekujem da čujem komentare koja je vaša omiljena pjesma – izjavio je Matić ovim povodom.

Kompletan novi album kralja balada – Saše Matića možete poslušati (i pogledati  ) OVDJE