Skip to main content

Šejla Zonić nakon pobjede otkrila kroz kakvu je borbu prošla tokom takmičenja

Šejla Zonić pobjednica je takmičenja „Zvezda Granda 2024“, a svoje prve utiske nakon finala podijelila je sa našom ekipom.

Ultimativni vodič za održavanje duge kose

Ona je bez razmišljanja otkrila da li je očekivala pobjedu kada se prijavila za takmičenje.

-Samo ću da kažem da sam ostvarila ono za šta sam se borila i trenutno sam u pozitivnom šoku. Svi mi kad se prijavimo očekujemo da ćemo pobijediti, tako da lagala bih kada bih rekla da nisam – istakla je Šejla Zonić.

sejla zonic foto munja 50 ok

Talentovana pjevačica sa osmjehom na licu otkrila je kome je posvetila veliku pobjedu.

-Posvećujem svom trudu, radu i zalaganju, ali naravno i svom suprugu i svojoj porodici. Bilo je izazovno i naporno, pogotovo kada su snimanja bila baš često, ali vrijedilo je – rekla je Šejla Zonić

šejla zonić

Pobjednica je otvoreno govorila o tome kako je bilo nositi teret favorita u najgledanijem muzičkom takmičenju.

-To je veliko breme, kada nosite tu titulu favorita i imate odgovornost prvo prema sebi, a onda prema svim ljudima koji očekuju od vas da ste na svakom nastupu briljantni – rekla je Šejla, a zatim dodala kako bi opisala sebe svim onima koji je ne poznaju:

-Jedan veliki borac i neko ko je vjeran sebi i svojim moralnim načelima, ambiciozna i puna ljubavi. Inače, ponosna sam na svoju publiku i na sve koji su glasali za mene. Stvarno se od srca zahvaljujem i hvala vam svima.

Pobjednica je otkrila kako reaguje na to što je često porede sa Džejlom Ramovićem uz pitanje „Da li je Šejla nova Džejla?“

-Nisam još čula da me porede sa Džejlom. Ona je mlađa koleginica i ja je poštujem zbog svega što ona radi i pratim njen rad, ali smatram da svako treba da gradi karijeru pod svojim imenom, a ne pod nečijim – rekla je Zonićeva, pa otkrila kakva će biti njena prva pjesma:

-Neće biti sevdalinka, biće nešto modernije prikladno za mene i ovo što ja jesam.

šejla zonić
Šejla Zonić pobjednica "Zvezda Granda" 2024 (VIDEO)

Foto: Grand,

Autor: K. Marković / S. Čumić