Skip to main content

Severina je u jednom momentu legla na pod, a asistenti su joj paketićima umotanim u crvene mašne pokrili samo eksplicitni dio

Severina vrijeme provodi ni više ni manje nego u snimanju reklamne kampanje, i to skoro pa potpuno gola.

severina
Severina pozirala samo u gaćicama (FOTO)

Dok se njene kolege žale kako nemaju nastupe i da ne znaju kako će da izdrže finansijski, hrvatska pjevačica ne brine već radi. Zato je prihvatila saradnju s jednom hrvatskom kompanijom i postala njihov model, a tim povodom odlučila je da obraduje i počasti svoje fanove golišavim fotografijama.

severina
Severina pozirala samo u gaćicama (FOTO)

Na Instagram profilu tog brenda osvanuo je snimak pjevačice sa foto-sešna, gdje, osim što se razbacuje poklonima, nosi kapicu Deda Mraza, pozira i gola, odnosno u toplesu.

Severina je u jednom momentu legla na pod, a asistenti su joj paketićima umotanim u crvene mašne pokrili samo eksplicitni dio, grudi.

Na snimku se vidi i da Kojićka na sebi ima samo crvene gaćice, ali i da je i dalje u top formi i da se nije ugojila za vrijeme pandemije.

Dok je pozirala naga, Seve se smijala i djelovala je opušteno, a njeni fanovi bili su oduševljeni, te su joj poručili da jedva čekaju da vide fotografije.