Skip to main content

Kada je u pitanju online klađenje, morate biti svesni pouzdanosti kladionica i njihove garancije sigurnosti.

U ovom članku ćemo dati sve od sebe da donesemo najiskreniji pregled internet stranice za klađenje Bet-at-home. Pre nego što iznesemo sve prednosti i nedostatke, želeli bismo da naglasimo da je ova kladionica postala veoma popularna zbog svoje doslednosti i raznovrsnosti opcija koje se redovno dopunjuju.

Bet at home – Istorija

Bet at home je prisutan na tržištu od 1999. godine, što dovoljno govori o njihovoj doslednosti i pouzdanosti. 1999. godine, samo tri meseca nakon objavljivanja njihove veb stranice, Bet at home je ponudio prvi put klađenje preko interneta. Njihovo sedište je na Malti.

Bet at home je potpuno licencirana stranica za online klađenjei širom Evrope. To se ne može reći za većinu drugih veb lokacija i to je ono što  čini Bet at home potpuno usklađenim u većini evropskih zemalja, uključujući UK.

Samo neke od licenci koje vredi pomenuti su one od Malteške uprave za igre na sreću, nemačka dozvola izdata od strane unutrašnjih poslova Šlezvig-Holštajna i licence Britanske komisije za igre na sreću, kao i licenca irske vlade.

Bet at home je takođe usklađen sa odgovornim igranjem i sertifikovano od strane Essa, Evropskog udruženja za sportsku bezbednost, što dokazuje sigurnost vaših ličnih podataka i novca. Sva gore pomenuta upravna tela staraju se da se prema vama postupa pošteno.

Zašto izabrati Bet at home

Danas ima zaista more informacija o online klađenju. Prednosti i nedostaci takođe mogu biti zbunjujući i/ili međusobno isključivi. Preporučujemo da budete u toku sa situacijom tako što ćete redovno čitati vesti i novosti u vezi sa online klađenjem.

Često kladionice vrše pritisak da odmah nakon registracije izvršite uplatu i kladite se. Upravo to je jedna od stvari koje ljude odbija od online klađenja. Bet at home, s druge strane, daje vam čak 90 dana da okušate svoju sreću.

I ne samo to, svim novim igračima, Bet at home daje 50% bonusa na prvu uplatu. Većina online kladionica nudi bonuse dobrodošlice, ali Bet at home nudi iznos bonusa do čak 200 evra. U suštini, da biste dobili bonus dobrodošlice u ovom iznosu, potrebno je da prebacite 400 evra na svoj račun i da aplicirate za navedeni bonus.

Ostali jedinstveni bonusi koji se odnose na Bet at home su pobednik dana i get me 60. Pobednik dana je zaista razumljiv sam po sebi, što znači da se jednom dnevno nasumičnim izborom bira pobednik i može dobiti 50 evra dodatno. Samo treba da se registruju u svojoj aplikaciji tog dana. Get me 60 bonus može vam doneti jedinstveni vaučer od 60 evra takođe slučajnim izborom. Da biste ispunili uslove da dobijete ovaj vaučer na Bet at home, samo treba da unesete svoj tačan broj mobilnog telefona na sajt i sačekate SMS sa uputstvima kako da ga aktivirate. Zgodno zar ne?

Bet at home takođe daje Bore Drav ponude. Kada opkladu na pobedu određenog tima ili predviđanje prvog strelca, a meč se završi rezultatom 0-0, dobijate nazad svoj novac i opklada se kategoriše kao pobednička.

Čak i kod ove promocije postoje detalji na koje treba obratiti pažnju. Na primer, Bet at home primenjuje ovu ponudu samo na određene igre. Morate se registrovati unapred za ovaj bonus, a nadoknada dolazi u obliku kredita za klađenje koji se moraju konvertovati 3 puta po minimalnom koeficijentu od 1,50.

Platforma i interfejs na Bet at home su među najboljima

Veb lokacija Bet at home je dostupna na 11 jezika i ima jedan od najboljih servisa za korisničku podršku. Ne samo da su dostupni putem e-pošte i chata uživo, već i na telefonu i 24/7. Svesni važnosti prisustva na mreži i stalnih ažuriranja, Bet at home je poznat po svojim aktivnostima na društvenim medijima kao što su Facebook, Youtube i Tvitter.

Njihova onlajn platforma i interfejs su među najjednostavnijima za korišćenje. To uopšte nije loše kada razmislite o tome. Kada se kladite na Bet at home, nema potrebe za komplikovanim interfejsima ili beskrajnim opcijama koje mogu samo da zbune igrača.

Veb lokacija ne trpi nikakva kašnjenja i zaista je laka za navigaciju. Upravo ta pravovremenost na Bet at home čini klađenje uživo mnogo lakšim, jer se kvote često ažuriraju.

Iako u svom meniju ne nude trke konja, šanse za fudbal su definitivno vredne vašeg vremena. Moglo bi se reći da Bet at home donosi najbolje kvote u slučaju najvažnije sporedne stvari na svetu, odnosno fudbala.

Osim fudbala, Bet at home donosi veoma dobre kvote i promocije koje se tiču rukometa, odbojke i košarke. Pored sporta možete se kladiti i na određene društvene događaje. Neki od događaja koje vam Bet at home nudi da igrate su dobitnici Oskara, pobednici Evrovizije ili čak ako mislite da će ljudi sleteti na Mars do 2025 možete se kladiti i na to. Takođe, ako verujete da će se dokazati da je Zemlja ravna ploča 2025, možete se kladiti i na to sa kvotom 50,00.

Za ljubitelje virtuelnih sportova i esporta na njihovoj veb stranici postoji niz opcija, uključujući igre poput Counter Strike, League of Legends, Dota2, Arena of Valor, StarCraft Broodvar i Rainbov Sik.

Slogan za Bet at home je: „Život je igra“ i nude preko 7000 različitih opcija klađenja na dnevnoj bazi. Nije ni čudo što je na njihovom sajtu registrovano preko 4,8 miliona igrača.

Jednom kada odlučite da se kladite preko interneta, očigledno se ne morate držati samo jedne stranice, ali ako odaberete samo Bet at home, velike su šanse da nećete biti razočarani.

Zaključak

Internet klađenje je veoma popularno i može se koristiti kao način da zaradite nešto dodatnog novca. Međutim, moglo bi proći malo vremena pre nego što ostvarite svoj prvi značajan prihod na ovaj način. Jedan savet bi svakako bio da se držite kladionica koje su prisutne online već neko vreme i garantuju sigurnost kao što je Bet at home.

Ono što predlažemo je da odvojite vreme da uradite opsežno istraživanje i o kladionicama i o istoriji mečeva.

Uvek se možete obratiti https://vvv.stavidoma.com za alternativni link i uputstva i najkorisnije savete. Takođe, kada se odlučite za neku internet kladionicu, odvojite vreme da prođete kroz njihova pravila i politike (Terms and conditions) da biste dobili jasniju sliku pravila kojih se treba pridržavati.