Skip to main content

Slađana Mandić objavila je novu pjesmu “Sati” koja je na prvo slušanje osvojila simpatije publike širom regiona.

Slađana Mandić je sa ovom pjesmom pogodila i publiku i struku jer kolege, ali i vjerna publika imaju samo riječi hvale za njenu novu kompoziciju.

Najbolji telefoni do 200 evra

– “Sati” su nastali prije četiri godine i sada su dočekali svojih pet minuta. Na projektu je radio provjereni tim koji dobija i ovo je nastavak pjesama “Osluškujem” i “Drhtala, ginula”. Ostalo je na publici – kaže Slađana Mandić.

slađana mandić
Slađana Mandić ima hit: „Sate“ je napisao Dino Muharemović, spot režirao Haris Dubica

U pripremi pjesme i spota “Sati” učestvovalo je skoro 50 ljudi. Muziku i tekst potpisuje Dino Muharemović, a aranžman i produkciju Adis Sirbubalo i Mahir Sarihodžić. Na pjesmi su svirali Meho Radoović, Zanin Berbić, Alen Lemešević i Miloš Nikolić. Dio provjerene ekipe bio je i Borjan Milošević, a sve je miksano u studiju Long Play u Ljubljani kaže za naš portal Slađana Madić.

slađana mandić
Slađana Mandić ima hit: „Sate“ je napisao Dino Muharemović, spot režirao Haris Dubica

Kada je u pitanju spot, za režiju je bio zadužen moj dugogodišnji saradnik Haris Dubica kaže Slađana Mandić . Organizator je bio Anis Mujanović, dok je za rasvjetu bio zadužen Ernest Tahirović. Snimatelj je bio Elman Omić. Za make up Slađane pobrinuo se Adi Hasić, a za frizuru Amra Bilić. Stajlinge je popularna pjevačica osmislila zajedno sa Janom Artom.

Slađana Mandić napominje i da se u spotu pojavljuju glumci iz agencije Zona, kao i prijatelji: Almir Bašić, Edin El Alami, Kenan Tahirović, Mugdim Salan, Nikola Čvoro, Vedran Papaz, Ammar Ećo, Vladimir Kek, Kerim Rahman i Sanjin Zulčić. Muzičari u videozapisu su: Ajdin Teletović, Edvin Ajanović, Almir Spahić, Tarik Sokolović, Semir Šalaka, Selvin Ćano, Emir Hadžialjević i Ivan Radoja.

slađana mandić
Slađana Mandić ima hit: „Sate“ je napisao Dino Muharemović, spot režirao Haris Dubica

– Uloženi trud se isplatio. Sigurna sam da će “Sati” biti pjesma koja će dugo trajati i još duže se pjevati. Sam spot je kao kratki film prošlih vremena. Mnogo je snimljenih “kafanskih” verzija spotova, ali ovaj najviše vraća u prošlost i period najvećih pjevačkih diva, domaćih ali i stranih – kaže Slađana.