Skip to main content

“Dok si rek’o Kexi ona napravi lom” je jedna od rečenica iz Kexijeve nove pjesme pod nazivom SOLARNA koja je jučer predstavljena na Balkan Giants YouTube kanalu. Pjesma govori o ženi koja kao da je stvorena od sunčeve energije. Sa ovom pjesmom on želi da obilježi svoj povratak na scenu poslije pandemije.

Koliko često treba vježbati ?

Kako je nastala ideja za ovako neobičnu riječ i naziv pjesme?
– “Dugo sam tražio i razmišljao o riječi koja može da opiše toliko dominantnu ženu. Ja stvarno ne vjerujem da postoji jača riječ za opis jedne djevojke.” -rekao nam je.

Kexi – Opisuje djevojku stvorenu od sunčeve energije

Pošto je ta djevojka stvorena od sunčeve energije on očekuje da će ovo da bude ljetni hit koji će motivisati ostale djevojke da se prepoznaju i blistaju uz riječi ove pjesme.

Elvis Šehović “Kexi” je napisao tekst za pjesmu, muziku, aranžman, radio mix i master a nakon toga je napisao scenario i montirao spot zajedno sa svojim timom iz Balkan Giants produkcije.

kexi - solarna
Kexi – Solarna

Uskoro ćete čuti pjesme “ALL IN” i “PANDORA” za koje su spotovi u toku. Elvis Šehović je proveo svoje vrijeme tokom pandemije u razvoju firme Balkan Giants i radu na novim pjesamama koje planira ekranizirati u bliskoj budućnosti.

Pitanje Svih Pitanja – Da Li JK Nosi Gaćice?

Kexi je reper iz Sarajeva kojeg ste imali priliku gledati i slušati još od njegove 16te godine. Od tada do danas je izdao mnogo pjesama i pojavljuje uz poznata imena kao što su Selma Bajrami, Dijana Bliznac, Smizle, MC Damiro i dr. U planovima su mnoge suradnje o kojima ćete imati priliku čuti u narednih nekoliko mjeseci.