Skip to main content

Srbijanska glumica zgrožena dešavanjima u Zvezdama Granda: “To je jezivo!”

Nedopustivo je da sa samo 23 godine ovako izgledaš. Na pjevanju još moraš poraditi, rekao je Đorđe David takmičarki u ‘Zvezdama Granda’. Na to je reagovala srbijanska glumica Isidora Simijonović.

U posljednjoj emitiranoj epizodi glazbenog showa ‘Zvezde Granda’ veliku pažnju privukli su komentari nakon nastupa takmičarke Sanje Todorović (23) i njezine protukandidatkinje Diane Mihajlović.

Iako je Sanja oduševila žiri izvođenjem pjesama ‘Dodirni me’ grupe Galija te ‘Bolesno te volim’ Nataše Bekvalac, mnogi su komentarisali njen izgled.

Iskoristite naše marketinške kanale i podignite svoje poslovanje na viši nivo! Putem lokalnih radio stanica i popularnih TV kanala nudimo mogućnost ciljanog oglašavanja vašeg poslovanja. Jedini nudimo kompletnu uslugu, od digitalizacije i prezentacije na internetu, do efektivnog marketinga.

Saša Popović (66) istakao je da bi idealan spoj bio Sanjin glas, a Dianina figura, na što je reagovala pjevačica Ana Bekuta (61) rekavši da Sanja može imati Dianinu figuru, ali Diana ne može imati njen glas. Napomenula je i da je vitkost precijenjena.

srbijanska glumica
Srbijanska glumica | Srbijanska glumica

Na njene riječi pobunio se član žirija Đorđe David (56), koji je ranije bio Sanjin mentor. Nije mu, kaže, jasno kako se mogla udebljati i tako obući.

– Nedopustivo je da sa samo 23 godine ovako izgledaš. Na pjevanju još moraš poraditi, nisi toliko dobra da bi si to dozvolila. Molim te povedi računa, tvoj sam navijač – rekao je Đorđe.

I Jelena Karleuša (42) imala je komentar.

– Čestitam ti Sanja. Top si pjevačica. Stoji to da moraš smršati i poraditi na stajlingu. Svako može smršati, nemoj da te kilogrami i umorna energija odvuku od cilja da budeš zvijezda. Nažalost, u showbusinessu se žene ekstremno gledaju kroz fizički izgled i ovo je takav posao – rekla je Karleuša.

Ipak, riječi Đorđa Davida privukle su mnogo komentara na društvenim mrežama. Reagovala je i srbijanska glumica Isidora Simijonović (24).

– Čovjek od 56 godina govori djevojci od 23 godine da nije ukusno kako izgleda. I ovo normalno prolazi na televiziji. Jezivo. Užas – napisala je bijesna glumica.