Skip to main content

Nakon povećanja brzine za rezidencijalne korisnike, kompanija Telemach BH je povećala brzine interneta i za pravna lica, omogućavajući im korištenje znatno većih brzina downloada i uploada, uz nepromijenjene cijene što će značajno unaprijediti njihovo poslovanje i poboljšati korisničko iskustvo.

Zavisno od paketa koji ugovore, korisnici će moći uživati u internet brzinama od 250 Mbps pa sve do čak 500 Mbps u okviru Biznis 3 paketa. Postojećim korisnicima brzine će se povećati automatski.

Svi novi korisnici, osim znatno većih brzina u odnosu na tržišnu ponudu, dobivaju i 50% popusta na paket koji odaberu tokom prvih 12 mjeseci korištenja.

Nagrada za najbrži internet u Bosni i Hercegovini bila nam je dodatni motiv da budemo još bolji i još brži. Uložili smo značajna sredstva u infrastrukturu, te našim korisnicima omogućili znatno brži internet. U ponudi za pravna lica, brzine su u prosjeku povećane za gotovo 50% (stvarni prosjek povećanja je 47%, pri čemu je u najmanjem paketu povećano za 67%, srednjem 50%, a najvećem 25%) kako bismo im dodatno olakšali poslovanje. Bitno je istaći da cijene postojećim korisnima nismo mijenjali, a za nove korisnike smo omogućili i dodatni popust u iznosu od 50% tokom prve godine korištenja“, istakla je Alma Kurtagić direktorica sektora biznis prodaja u Telemach BH te naglasila da je zahvaljujući sredstvima uloženim u infrastrukturu, Telemachova mreža uvjerljivo najbrža u Bosni i Hercegovini. 

Zahvaljujući vrhunskim performansama i velikim brzinama, a što je potvrđeno i kroz Ookla nagradu za najbrži i najbolji internet u Bosni i Hercegovini, Telemachova mreža korisnicima donosi najbolje korisničko iskustvo. Drugim riječima, s Telemach mrežom nema kašnjenja signala niti pucanja veze.

Osim ove standardne ponude, Telemach BH poslovnim subjektima nudi ultrabrzi optički internet sa pouzdanom konekcijom, servis telefonije IP Centrex, SIP trunk, usluga Microsoft 365, Eco One rješenja ili kreiranja specifičnih usluga iz domena IT poslovanja – u skladu sa njihovim zahtjevima i potrebama.

Više detalja o sadržaju i uslovima korištenja Biznis paketa potražite na linku:

 Biznis paketi | Paketi | Poslovni korisnici | Telemach