Skip to main content

Poznato je da pjevačica Tanja Savić već skoro godinu dana prolazi kroz težak period života kada je njen suprug bez njenog znanja odveo njihove sinove u Australiju.

Betonske Kanalice Za Odvodnju

Tanja je u više navrata javno govorila o agoniji kroz koju prolazi, a nedavno je i podijelila sretne vijesti da je zakazno suđenje povodom ovog slučaja.

Mučena sam u braku

Kako mediji prenose ona je ispričala kako je prolazila kroz psihičku torturu usled manipulacije od strane supruga koji je izolovao od porodice i prijatelja pred kojima je uvijek bio fin.

–  Mi koje smo mučene u braku, maltretirane psihički, nekako smo u strahu da pričamo o tome, čak i drugarici da kažemo. Moje drugarice su mi govorile da je divan, a ja sam svaki put plakala zbog njega. On je bio divan prema svima, šarmantan, ulazi pod kožu- izjavila je pjevačica u emisiji “Posle ručka”.

tanja savić
Tanja Savić

Tanja Savić: Nije birao trenutke

Ona je otkrila i da su njihovi sinovi bili žrtve njihovog odnosa.

-Nije birao trenutke. Želeo je da bude glasan. To su zadnji kukavički trzaji, kad daješ deci do znanja da te njihova mama maltretira. Ponašao se kao malo dete kad mu ne daš igračku, pa vrišti da ga svi čuju- objasnila je Tanja i dodala kako se nada da će se suđenje završiti u njenu korist.

Edita Objavila Pjesmu “Melek”