Skip to main content

Folk zvijezda Tanja Savić više od deset mjeseci razdvojena je od sinova Maksima i Đorđe koje je njen suprug odveo u Australiju, a ona je prije nekoliko dana otišla na daleki kontinent gdje će se pred sudom boriti za svoju djecu kako javlja Grand onLine

Koja Je Najbolja Turistička Agencija Na Balkanu?

Tanja Savić poslala snažnu poruku svim majkama

I dok mediji željno iščekuju da saznaju detalje sa suđenja, Tanja je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju sa sinovima uz emotivi opis – Draga ženo, samo da znaš jaka si ti! Sve što te je pogodilo u životu hrabro si se držala. Plakala si pre spavanja jer si bila razbijena na hiljade komada, ali si obrisala suze i krenula dalje. Preživela si stvari koje su te trebale slomiti, a ti si postala jača, iz dana u dan sve si jača. Zahvali Bogu na tome– napisala je ona zahvaljujući se što joj je neko poslao ovu poruku- Imam tu čast da prosledim ovu poruku svim majkama koje se bore da vrate svoju decu. Izdržale smo mnogo gore stvari. Izdržaćemo i ovo.

tanja savić
Tanja Savić

Za kratko vrijeme ova objava je dobila preko sto komentara podrške fanova, ali i kolega poput Dragane Mirković koja joj je poručila – Samo hrabro i samo napred! Majka je to!!!

Ljuba Perućica Otkrio Šta Je Njegova Supruga Učinila Na Njegov Nagovor