Skip to main content

Tijana Dapčević kao predstavnik prave, dobre pop muzike već nekoliko godina unazad trudi se da ispliva sa svojim pjesmama u moru novih na tržištu, čiji se žanr ne može potpuno definisati.

Tijana Dapčević ne krije da većinu novih izvođača i njihovih pjesama uopšte ne razumije, a još manje ljude koji to slušaju.

Destinacije Sa Najboljim Provodom U Srbiji

– Za 98% novih izvođača koji žare i pale po YouTubu i koju djeca nažalost izuzetno prate, ti realno treba Google translate. I onda kad uđeš da prevedeš i vidiš o čemu se tu zapravo pjeva onda vidiš da ti to nije ni trebalo. Vidiš omladinu koja to sluša i guta i to se mijenja brzinom svjetlosti, klinci su navikli na hiperprodukciju i to je sve brzo, idu pjesme na 15 dana i nažalost nijedna ne ostane- rekla je pjevačica.

tijana dapačević
Tijana PRIZNALA o kojoj koleginici je imala POGREŠNO MIŠLJENJE, a sada je njen NAJVEĆI FAN

Ipak, postoji jedna koleginica čiji rad u početku nije shvatala, a koji je nakon nekog vremena i više nego zavoljela.

 Senidu nisam ozbiljno shvatala, nije da nisam, znam njen opus i prije saradnji sa Jalom i Bubom, dok je radila samo u Sloveniji, drugačiji zvuk potpuno. E onda je počela da snima to što snima do momenta kada je izašla pjesma ”Behute”. Ta pjesma me je opčinila, pomjera me pjesma, pa onda ”Fama”, pa onda ”Jadna ja”, tako da sam ja sad najveći fan Senide, to kažem jasno i glasno- iskrena je bila Tijana za Grand.online