Skip to main content

Sedam godina nakon građanskog vjenčanja, Toni Cetinski i njegova supruga Dubravka, odlučili su da svoju ljubav krunišu i crkvenim vjenčanjem.

Koje Kafane Beograd Su Najpoznatije?

Ceremonija je održana u Opatiji, a na vječnu ljubav zarekli su se uz kumove Đorđiju Palić i Vjeku Sliška uz prisustvo porodice i prijatelja javlja Toni Cetinski

Toni Cetinski – Ljubite svoje žene

Uvijek modno usklađeni, i ovog puta supružnici su zablistali u romantičnim kombinacijama. Dubravka je za ovu priliku odabrala raskošnu bijelu vjenčanicu, dok je Toni izabrao klasično crno odijelo.

dubravka i toni cetinski
Dubravka i Toni Cetinski

“Svako dobro koje imamo ili činimo može jedino dolaziti od Boga koji je samo Dobro. Isto tako ljubav ako hoće biti prava, mora dolaziti od Božje ljubavi. Redovno prisustvovanje svetoj misi i primanje Hristovog tijela čini da postajemo novi ljudi, kristolici. Tada je i naša ljubav bliža onoj pravoj ljubavi kakvu vidimo da Krist ima prema nama. Sami nemamo snage ljubiti do vječnosti, ali snagom zahvaljivanja, možemo ljubiti iznad ljudskih dimenzija. Zato ima smisla poziv koji supružnici nalaze kod svetog Pavla koji govori o smrti na krstu koja se nastavlja u blagodarenju. Muževi, ljubite svoje žene kao što je Krist ljubio Crkvu te sebe predao za nju”, kazao je Toni.