Skip to main content

Saradnja sa produkcijom WS Music: Toni Krtina ima hit, kome je posvetio prvu pjesmu

Sve je više mladih pjevača iz Hrvatske koji karijeru žele graditi u narodnoj muzici. Jedan od njih je 22-godišnji Toni Krtina, koji ima veliku podršku WS Music, bosansko-balkanske produkcije sa sjedištem u Austriji, a na čijem čelu je iskusni muzičar Kenan Fejzić Ćina.

Salo na trbuhu – 10 najboljih savjeta za gubitak sala

– Moji korijeni su iz Bosne. Otac mi je iz Dervente, a majka iz Tešnja, ali živim u Zagrebu, gdje studiram. Kao dječak, već sa sedam godina, sam počeo pokazivati ljubav prema muzici, a ozbiljnije sam se za nju počeo zanimati kada sam imao 14 godina – kaže Toni Krtina.

toni krtina
Toni Krtina ima hit, kome je posvetio prvu pjesmu (V1DEO)

Mladi pjevač danas je objavio spot za pjesmu “Proklela me žena ta”.

– Tim koji stoji iza ovog projekta su vrhunski profesionalci koji tačno znaju šta rade, a to je WS Music, Invenio films za video i gost gospodin Bane Vasić, inače saradnik WS Music. Ovo nam je prva saradnja, ali, naravno, ne i posljednja. WS Music je najbolja produkcija i drago mi je da sam njen dio – nastavlja Toni.

Spot je sniman u Bijeljini, a, pored Tonija, u njemu se pojavljuju Andreja i Mateo koji su ovu priču sjajno donijeli i odradili vrhunski svoj posao.

toni krtina
Toni Krtina ima hit, kome je posvetio prvu pjesmu (V1DEO)

– Nadam se da će se pjesma i spot svidjeti publici i da će mi to dati dodatni vjetar u leđa. Početkom sljedeće godine pripremamo još jedan projekat, ali o tome više ću otkriti kada dođe vrijeme – kaže na kraju Krtina.