Skip to main content

Legendarni pjevač narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) hospitalizovan je u KBC “Dragiša Mišović” zbog korona virusa i upale pluća gdje se trenutno nalazi na odjeljenju intenzivne njege.

Koja Je Najbolja Turistička Agencija Na Balkanu?

Tozovac se oglasio povodom ove situacije i ispričao kako se osjeća.

– Tačno je da sam završio u bolnici zbog upale pluća i korone, ali mnogi se bore sa tim problemom. Nije više nikakva vest da neko ima koronu, već da je nema – rekao je on i dodao da je, uprkos ozbiljnosti situacije, optimista kada je riječ o njegovom daljem toku liječenja.

tozovac zbog korone završio u bolnici
Tozovac zbog korone završio u bolnici

– Moje stanje nije dobro, kako da bude? Doktori su mi rekli da je odmor najbitniji faktor u mom oporavku. Dali su mi i antibiotike i slušam ih sve što mi kažu – rekao je Tozovac i istakao da se nada da će skoro izaći iz bolnice.

Marija Ramadanovski Će Ispuniti Očevu Želju

– Ne da se nadam, već cupkam u mestu i čekam trenutak kada će mi lekari reći da mogu da idem. Optimista sam i verujem u Boga, nije moje vreme još došlo da odem sa ovog sveta – kazao je jedan od najpopularnijih pjevača narodne muzike i dodao da ga je veoma potresla smrt kolege Đorđa Balašević koji je preminuo od korone.

Tanja Savić Poručila “IZDRŽAĆEMO I OVO!”

– Mnogo mi ga je žao, ali kao da je Balašević povukao nogu…Nadam se da ću se što pre pobediti ovo zlo koje je napalo Srbiju, a ja ne pamtim nam se nešto slično desilo – poručio je pjevač za Alo.