Skip to main content

Vjerenica Darka Lazića, Barbara Bobak se oglasila nakon drame od prije par dana na autoputu.

Koliko često treba vježbati ?

U ovom incidentu je priveden pjevač Darko Lazić a ona je riješila da baci sve karte na sto i otkrije pravu istinu o njihovom odnosu.

Vjerenica Darka Lazića otkirla detalje njihove veze

Tačno je da Darko i ja već neko vrijeme nismo u odnosu u kakvom smo do skoro bili. Trenutno jesmo na određenoj vrsti pauze i lagala bih kada bih to nazvala bilo kojim drugim imenom, jer ni nas dvoje ne znamo šta će se dogoditi u narednom periodu, kao ni kakve ćemo odluke donijeti objasnila je pjevačica, a zatim dodala:

vjerenica darka lazića
Vjerenica Darka Lazića priznala: "Na pauzi smo, nismo se ni čuli"

Ono što vas molim jeste da od mene ne tražite odgovore na pitanja koje ni sama ne znam, a konkretno mislim na događaj od prije par noći. Sa Darkom nisam bila, niti smo se čuli i apsolutno ne znam šta se dogodilo. I zato ću vas zamoliti da mi date malo prostora. Hvala na razumijevanju istakla je vjerenica Darka Lazića u saopštenju za medije.

Prije samo nešto više od dva mjeseca Darko je zaprosio Barbaru i u više navrata istakao da planiraju svadbu.

vjerenica darka lazića; darko lazić
Vjerenica Darka Lazića priznala: "Na pauzi smo, nismo se ni čuli"

Podsjetimo, u utorak naveče je Darko Lazić priveden kada je svojim automobilom jurio na autoputu 117 km na sat gdje je ograničenje brzine 80 km na sat. Nakon što su ga presretači zaustavili, testiran je na alkohol i drogu. Kako su oba testa bila pozitivna Lazić je priveden, a daljom kontrolom utvrđeno je da mu je vozačka dozvola oduzeta davne 2013. godine.

Kako se trenutno spekuliše, pjevaču za ovaj prekršaj prijeti čak i zatvorska kazna, budući da je osim pozitivnog testa na drogu, imao 0.91 promil alkohola u krvi.