Skip to main content

Atraktivna pjevačica Tijana Milentijević poznata po hitu “Žena od sultana”provela je nezaboravne tri nedjelje na velikoj američkoj turneji sa koleginicom Slađom Allegro i članovima benda.

Koje Kafane Beograd Su Najpoznatije?

Kako kaže publika u Americi bila je željna domaće muzike te su je u svakom gradu koji je posjetila divno prihvatili- Ja sam proputovala po cijeloj Evropi ali je Amerika mjesto gdje bih jedino pored Srbije mogla da živim– otkrila je pjevačica za Grand.online

žena od sultana oduševljena amerikom
Žena od sultana oduševljena Amerikom

Od svih gradova koje je vidjela najveći utisak na nju ostavili su Njujork i Majami, ali je odgovor na pitanje sa kim bi se tamo preselila, vješto izbjegla- Iako su dva poptuno različita grada oni su mi se najviše dopali, zaista su posebni svaki na svoj način. Amerika je generalno posebna zemlja– rekla je Tijana.

Žena od sultana udebljala se par kilograma

Tokom boravka u obećanoj zemlji nekadašnja zvijezda ”Granda” potpuno se opustila pa priznala da je zbog loše ishrane nabacila koji kilogram- Ja moram da kažem da ja ne treniram ali ću sada pripaziti šta jedem jedno dvije nedjelje da smaknem ove kilograme što sam nabacila. Hvala Bogu mlada sam pa to kod mene brzo ide- priča vlasnica jednog od najvatrenijih tijela na estradi.