Skip to main content

Do spektakla Halida Bešlića u olimpijskoj dvorani Zetra ostalo je još tačno dva mjeseca, a sve je manje karata za veliki koncert bosanskohercegovačke muzičke legende.

Zetra – Naime, nakon VIP i VIP backstage karata, ljubitelji pjesama Bešlića kupili su i sve ulaznice za sjedeća mjesta na velikoj tribini.

Najplaćeniji IT poslovi TOP 5

Tako su trenutno u prodaji samo karte za parter koje koštaju 20 KM. Svi žele da 11. marta zajedno sa Halidom pjevaju hitove “Ja bez tebe ne mogu da živim”, “Miljacka”, “Prvi poljubac”, “Lavanda”, “U meni jesen je”, “Zlatne strune”, “Romanija”…

Legendarni pjevač je u dvorani Zetra posljednji koncert imao 2008. godine, a stadion Koševo je napunio 2013. godine.

zetra
Detalj sa Halidovog koncerta u Pečuhu

Spektakl u Sarajevu za Halida Bešlića ima posebnu draž. To je grad u kojem živi i za koji živi i kojem je posvetio nekoliko pjesama. Njegovi bezvremenski hitovi “Sarajevo, grade moj” ili “Miljacka” nezaobilazni su na svakoj proslavi, a svoje mjesto će naći i na repertoaru u olimpijskoj dvorani 11. marta. Za veliki koncert u Zetri naša muzička legenda priprema i nekoliko iznenađenja za armiju fanova.

Podsjetimo, Bešlićev posljednji studijski album “Trebević” objavljen je 2020. godine, a nedavno je snimio i spot za pjesmu “Anđeo iz mog sokaka” koja se nalazi na ovom CD-u.