Zoran Brkić, poznati gitarista iz Tuzle, jedan je od onih koji je, na svojoj koži osjetio šta koronavirus radi čovjekom organizmu.

Koja Je Najbolja Turistička Agencija Na Balkanu?

On je u objavi na Facebook-u podijelio svoje iskustvo i upozorio sve, a pogotovo svoje kolege na opasnosti koje sa sobom nosi zaraza ovim virusom.

Zoran Brkić – Zarazio se na nastupu?

Kako sam kaže morao je otići na jedan muzički događaj kako bi, napisao je on, zaradio i osigurao svojoj kćerki novac da se može živjeti, a pretpostavlja da se tu i zarazio i tako je počela njegova agonije…

zoran brkić - nakada i sad
Zoran Brkić – Nakada i sad
  • Ovo sam ja nakon 21 dana borbe sa koronom. Dobio sam je vjerovatno kada sam otišao da odsviram u jednom klubu da bi svom djetetu donio 150€. I zbog tih bijednih para za malo moja curica je mogla ostat bez svog oca. Ne ulazim da li je prirodni ili napravljeni, ovaj virus je nešto najgore što sam doživio. 10 dana se borite za uzdah da li je poslednji. Svaki pogled na moju kćerku nosi suze zato što sam mislio da je poslednji. 15 kg sam izgubio, 13 dana zalogaj nisam stavio u usta. Ljudi moji čuvajte se. Čitam ismijavanja na račun ove bolesti kažem NE DAJ BOŽE NIKOM. Za moje kolege muzičare ne rizikujte preživjet ćemo proći će i ovo. Ne rizikujte glavu za bijednih 50 KM ili možda malo više. Lijep po.z svima i ništa ljepše od života nema. Čuvajte se ljudi, napisao je Zoran Brkić.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3749793648472455&set=a.509380819180437&type=3