Skip to main content

Modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, nedavno se podvrgla operaciji grudi po drugi put.

Ona je o svojoj korekciji otvoreno govorila o svojim grudima i hirurškom zahvatu.

– I dalje čekam da poprime pravi oblik. Kačila sam fotografije grudi odmah nakon operacije gdje su bile jako natečene. Bila je gomila komentara: ”Zašto su ti trebale tolike grudi? Nije ti to trebalo!” – započela je Zorana.

Budući da je prvu korekciju grudi izvršila na svoju ruku i nije slušala savjete ljekara koji su govorili da treba da stavi veće, poslije 4 mjeseca je naišla na komplikacije.

– Moje grudi su totalno pale… Bukvalno su izgledale kao moje prirodne, koje su pale zbog dojenja. Meni se taj izgled nije dopao, iako su prva 4 mjeseca izgledale dobro. One su bile tehnički dobro odrađene, savršene, ali na kraju dana to nije bilo ono što sam ja željela – dodala je blogerka.

zorannah
ZORANNAH

Drugi put je poslušala savjete doktora i, kako kaže, zadovoljna je.

– Na kraju smo stavili 600 kubika. Kada kažete 600 kubika, meni eksplodira glava. Mislila sam da će izgledati mnogo veće, ali odlične su – dodaje Jovanović.

Za kraj je poslala poučnu poruku svim djevojkama koje se odluče na sličan korak.

– Ne možete da želite nešto u odnosu na to šta druga osoba ima, jer svako tijelo je drugačije. I moj najpametniji savjet je da poslušate doktora – završila je ona.